Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Usunięto mi dziś oferty z taką wiadomością
Wskazana wartość parametru Stan w Twojej ofercie nie pokrywała się z informacjami zawartymi w opisie przedmiotu.
Sprzedaję bieliznę outlet z parametrów do wyboru mam tylko nowy, nowy bez metki, nowy z defektem i używany.
powystawowy czy outlet nie ma więc nie wiem dlaczego usunięto mi te oferty. Proszę o pomoc bo nie wiem o co chodzi. podam dla przykłady 2oferty może ktoś z allegro mi odpowie 16733680473, 17732386121.
Bardzo proszę o pomoc bo nie wiem o co chodzi
@mamistyle_pl Dopytuję odpowiedni zespół jaka wartość parametru powinna być zaznaczona w tym przypadku. Dam znać, kiedy dostanę odpowiedź.
Dziękuję bardzo bo ze strachu wstrzymałam całą sprzedaż, piszę do allegro i wszyscy milczą a ja nie wiem o co chodzi i co mam zaznaczyć.
Witam.
Usunięcia ofert zwykle dotyczą parametru stan określonego jako nowy, gdy z opisu przedmiotu wynika coś innego.
Problem zapewne jest taki, że Ty inaczej niż allegro definiujecie stan NOWY.
Na Allegro, parametr "Nowy" oznacza, że produkt jest fabrycznie nowy, kompletny, nieużywany, nieotwarty, nieprzepakowany i bez żadnych wad czy defektów, tak jak został dostarczony przez producenta. Zgodnie z regulaminem, jeśli produkt został wyjęty z oryginalnego opakowania, nawet bez śladów użytkowania, powinien być oznaczony jako "Przepakowany", "Nowy bez metki" lub "Otwarte opakowanie", a nie jako "Nowy".
Mi Allegro jakiś czas temu "uwaliło aukcję" z FABRYCZNIE NOWYM PRODUKTEM, ZNAJDUJĄCYM SIĘ W FABRYCZNYM ZAPLOMBOWANYM OPAKOWANIU, tylko dlatego, że w opisie przedmiotu umieściłem informację: fabryczne opakowanie w niemal idealnym stanie - widocznych kilka drobnych rys i otarć powstałych w trakcie transportu i przechowywania produktu. Chciałem być świętszy od papieża i przedobrzyłem, bo pudełko wyglądał o wiele lepiej niż większość pudełek na półkach w sklepach...
Poniżej link do regulaminu z wyszczególnionymi parametrami obowiązującymi na allegro:
https://allegro.pl/regulamin/zalacznik/2#:
Generalnie w przypadku produktów "outlet" w/g Allegro trudno mówić że są nowe.
Pozdrawiam. Marek.
To może niech zrobią parametr outlet, przepakowany lub powystawowy ale w bieliżnie nie ma takiego.
Musiałabym wystawić bez metki ale metki są pisałam bez oryginalnego woreczka w opisie
może to usunąć. Masz rację nie warto być świętym.
Witam moje pytanie to bielizna outlet do jakiego parametru powinna się kwalifikować skoro nie nowe
jest przepakowane ale takiego parametru nie ma w tej kategorii. Jest bez wad z metkami nowe i nie wiem co z tym fantem zrobić. Sprzedający wystawiają jako nowe allegro pisze wybrać inny parametr ale żaden nie pasuje w bieliżnie bo takiego nie ma. Bardzo proszę o pomoc bo pomysłu już nie mam.
@mamistyle_pl widzę, że jesteś z nami w kontakcie w korespondencji e-mailowej, a Doradcy zgłoszą potrzebę dodania innych wartości dla tego parametru, dlatego poczekaj proszę na odpowiedzi w zgłoszeniach e-mailowych.
Te produkty nie powinny mieć stanu: Nowy, ponieważ nie spełniają warunków.
Decyzja, jaki inny stan im nadać należy do Ciebie, być może tymczasowo najlepszy będzie Nowy bez metki, skoro produkty są nowe, ale nie posiadają oryginalnego opakowania.
@mamistyle_pl Dostałam dzisiaj informację, że wkrótce zostanie wprowadzina nowa wartość dla parametru stan. Powinno to rozwiązać dotychczasowe problemy. Prosimy o jeszcze odrobinę cierpliwości.