anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Usunięcie ofery sprzedaży bez powodu !

mk2006
#8 Zapaleniec#

Dzisiaj jakiś [edycja] usunął bez powodu moje ogłoszenie, że niby nie było w prawidłowej kategorii i dał mi ostrzeżenie !

Co to ma być ?

Zamordyzm i nowa kontrola ?

Napiszę że ogłoszenie było w prawidłowej kategorii.

Tego [edycja] lepiej zwolnijcie jak zaczyna takie szopki odstawiaćusuniecie vaesen.jpg !

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

mk2006
#8 Zapaleniec#

A tu foto ogłoszenia usuniętego gdzie widać prawidłową kategorię.

(te mogę edytować bo te usunięte nie da się wejść w podgląd)usuniecie vaesen22.jpg

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@mk2006 Widzę, że sprawa została już wyjaśniona w korespondencji mailowej. Prosiłabym Cię również o zachowanie kultury wypowiedzi.

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mk2006
#8 Zapaleniec#

Tylko na tyle was stać żeby upominać o kulturę wypowiedzi ?

To wy zaczęliście dając mi bezpodstawnie upomnienie i usuwając ogłoszenie którego nie przywróciliście !

Jaka akcja taka reakcja - proste.

oznacz moderatorów

mk2006
#8 Zapaleniec#

Rozumiem że ktoś usunął ogłoszenie bo niby było w innej kategorii.

Lecz nie rozumiem dlaczego dajecie za takie coś upomnienie ?

Czy my jesteśmy w przedszkolu ?

Myślicie że jesteście pępkiem świata ?

U was już prawie nic mi się nie sprzedaje po zmianie wyszukiwarki, u waszej konkurencji schodzi mi wszystko - dziwne, nie ?

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@mk2006 Sprawdziłam i wygląda na to, że sankcja, o której piszesz, została już cofnięta. Rozumiem Twoje emocje w tej sytuacji, jednak ponownie proszę o przestrzeganie zasad społeczności, w innym wypadku będziemy zmuszeni nałożyć na Twoje konto ograniczenia uniemożliwiające publikację nowych wpisów. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mk2006
#8 Zapaleniec#

Rozumiem, dziękuję.

oznacz moderatorów

bosek_2804
#12 Orędownik#

Miałem już bana na tym koncie i dożywotniego na innym. Tu można zaliczyć blokadę nawet za żarty. Nie tylko za nerwy. Masz rację. Przedszkole. 

oznacz moderatorów