anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Uwaga na błąd: KALKULATOR PROWIZJI po zmianie Smart! na 49,90 PLN od marca 2026

MAMY ROZWIĄZANIE!
www_e_sklep_pl
#12 Orędownik

UWAGA! Zgłosiłem błąd KALKULATORA PROWIZJI.

Informatycy analizują i może naniosą poprawkę, ale uważajcie na błędne wyliczanie prowizji dla włączonej opcji SMART w kalkulatorze dla przedziału wartości między 45,00 a 49,89 zł!

W zasadzie to chodzi o to, że dla powyższego przedziału tabelka nie pokazuje prowizji Smart.

Piotr
oznacz moderatorów
20 ODPOWIEDZI 20
www_e_sklep_pl
#12 Orędownik

@RED  napisał(a):

serwis mocno tutaj kuleje,

powinny być podawane dwie wartości , dla smarta po staremu i po nowemu,

Nie ma żadnych dwóch wartości. Wartości względne (procentowe) nie zmieniają się w nowym Smart. Zmienia się tylko poziom minimalnej wartości zamówienia z 45 do 49,90, na której jest darmowa dostawa dla KLIENTÓW! 

Wyobraź sobie, że nie ma nowego SMART. Jest nadal stary. Czy miałeś problem z policzeniem prowizji SMART gdy wpisałeś w kalkulator kwotę 49,90? 

NIE!

Dlatego kalkulator powinien obecnie działać bez zmian (po staremu - tak jak by był TYLKO STARY SMART!). Wtedy będzie można policzyć prowizję zarówno dla 45 zł (dla tych co mają jeszcze stary smart... i tacy klienci będą jeszcze do około 1.10.2027 roku - prawie 1,5 roku), jak i dla 49,90 (dla tych co mają nowy smart).

🙂

Ot cała filozofia! Nie wiem jak to możliwe, że takie tęgie głowy informatyczne w Allegro nie zrozumieli mnie, gdy zgłosiłem ten problem przez BOK Allegro.

Piotr
oznacz moderatorów