anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Uzasadnienie zwrotu wpłaty dla klienta opcjonalne czy obowiązkowe?

daniel_net_pl
#11 Animator

Może by się tak ktoś zdecydował - bo chyba kto inny projektuje formatki, a ktoś z własnym zdaniem programuje.

Schowek01.jpg

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@daniel_net_pl to jest **piiip**oła - ale zauważyłeś, że jest tam limit znaków oraz że do wpisu nie mają dostępu moderatorzy odpisujący w dyskusji?

oznacz moderatorów

daniel_net_pl
#11 Animator

To są dziesiątki drobnych **doł, które łącznie mocno utrudniają codzienna pracę, a najgorsze jest wstawianie w Menedżerze Sprzedaży oraz w każdym e-mailu linku do Kupującego, jakby najważniejszym celem Sprzedającego było sprawdzanie, od kiedy kupujący ma konto na Allegro i jeszcze w mejlu doklejona kropka do loginu, żeby się wygodnie wklejało w pole szukania.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@daniel_net_pl dzięki za zgłoszenie. Weryfikuję już sprawę z zespołem opiekującym się tą sekcją. Wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@daniel_net_pl poprawimy tę rozbieżność 🙂 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

daniel_net_pl
#11 Animator

A jest szansa na usunięcie tego linku do kupującego? On nikomu do niczego nie jest potrzebny oprócz ogromnego utrudnienia kopiowania loginu. Jak zobaczyłem w SC, że jest obok pole kopiuj, to się ucieszyłem, a okazało się, że to tylko kopiowanie adresu e-mail, choć tuż obok jest Akcje -> Wyślij wiadomość.

oznacz moderatorów