Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej,
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
w centrum zniżek wskoczyła mi promocja abonament ekspercki + 360 wyróżnień przez 3 miesiące, zgodnie z zapisami regulaminu łącznie 360 wyróżnień kolejno przez 3 miesiące 80 / 120 / 160
moje pytanie brzmi, o co więc chodzi z tym zapisem dotyczącym 750 wyróżnień ?
"Włącz Abonament Ekspercki za 2100 zł i otrzymaj 360 wyróżnień!
Korzystaj z Abonamentu Eksperckiego w obniżonej cenie przez 3 m-ce, a otrzymasz 750 wyróżnień."
link do regulaminu:
a w nim zapisy łącznie o 360 wyróżnieniach, co z 750 ???
Użytkownicy którzy spełnią warunki o których mowa w pkt. 3 powyżej oraz zaakcpetują Promocję w Centrum Zniżek w Moje Allegro, którzy w Okresie trwania Promocji wykupią Abonament Ekspercki otrzymają pakiet 80 dodatkowych opcji “Wyróżnienie” który zostanie przyznany na Konto Użytkownika do dnia 15 lipca 2022 r.
Użytkownicy którzy spełnią łącznie warunki opisane w pkt 3 i 4 powyżej, oraz będą korzystali z Abonamentu Eksperckiego nieprzerwanie w kolejnym 30-dniowym cyklu rozliczeniowym, otrzymają dodatkowy pakiet 120 dodatkowych opcji “Wyróżnienie” który zostanie przyznany na Konto Użytkownika do dnia 15 sierpnia 2022 r.
Użytkownicy którzy spełnią łącznie warunki opisane w pkt 3, 4 i 5 powyżej oraz będą korzystali z Abonamentu Eksperckiego za 30 dni nieprzerwanie w kolejnym 30–dniowym cyklu następującym po cyklu rozliczeniowym o którym mowa w pkt. 5 powyżej, otrzymają dodatkowy pakiet 160 dodatkowych opcji “Wyróżnienie” który zostanie przyznany na Konto Użytkownika do dnia 15 września 2022 r.
Otrzymane pakiety dodatkowych opcji "Wyróżnienie" o których mowa w pkt. 4- 6 powyżej, należy aktywować i wykorzystać w ciągu 30 dni od daty ich przyznania w zakładce Centrum Zniżek w Moje Allegro (potwierdzenie udziału w Promocji oznacza akceptację niniejszego Regulaminu).
@MODECOM_STORE, to pomyłka po naszej stronie - obowiązują zapisy z regulaminu. 🙂 Dzięki za wychwycenie tego błędu!
poproszę jakiegoś gratisa do centrum zniżek 😄 tak po cichu 😄 dzięki 🙂