Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jest jakaś normalna droga zwrotu prowizji od transakcji do której nie doszło z powodu braku towaru gdy klient odpowiedział na zapytanie allegro że otrzymany towar był niezgodny z opisem. Dodam że już złożyłem wniosek który mi odrzucono a w odwołaniu pracownika allegro nie interesuje dany problem że nie doszło do transakcji tylko że mam niską ocenę sprzedaży i w związku z tym nie przyznaję mi zwrotu prowizji od transakcji i przesyłki do której nie doszło do skutku?
@Magnolia__pl Jeśli w odwołaniu Ci odmawiają zwrotu, to nic nie zrobisz. Pisz dalej, przedstaw jakieś dowody, być może trafisz na innego pracownika, który przyzna zwrot.
Faktycznie po odpowiedzi na odmowne odwołanie inny pracownik allegro przyznał mi rabat!
@Magnolia__pl taki teraz jest regulamin, dbają tym o wysoka obsługę kupujących, tym bardziej nie zwracają prowizji jak z Twojej winy nie doszła do skutku sprzedaż 😞 Jak jest brak towaru to po co wystawiasz prosisz się tym jak widzisz o kłopoty 🙂
Więcej pocztytaj tu https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/rabat-transakcyjny-zwrot-prowizji/czy-moge-odzyskac-prowi...