Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
co chwila dostaję info z allegro, że stworzono jakiś zestaw. Jaki ma to sens. jakie jest prawdopodobieństwo, że ktoś kto kupuje np. lusterko do audi, będzie chciał w zestawie z nim migacz do suzuki. Kto to wymyślił, to łączenie zestawów jest całkowicie irracjonalne. Parowane są przedmioty nie mające ze sobą nic wspólnego i pasujące do zupełnie innych aut. To tak jakby iść do spożywczego i w zestawie do masła dostać śruby mocujące do kół. Czyżby znowu pracownicy allegro mieli zbyt dużo wolnego czasu i raczyli nas swoimi pomysłami ? czy to jakiś bot nie ogarnia kompletnie tematu ?
Cześć, @mikeza. Dzięki automatycznym zestawom masz szansę zwiększyć widoczność swoich ofert, również tych mniej popularnych. Czy mamy wykluczyć Twoje konto z automatycznych zestawów?
ja bym prosiła o wykluczenie automatyczne - bo to jest kompletnie bez sensu
@MiMary nie do końca rozumiem, w jaki sposób to ma zwiększyć widoczność ofert. Jeszcze bym zrozumiał jakby np. łączone były produkty dedykowane do tego samego auta, a tak to mamy razem gruszkę i pietruszkę. Dla mnie to jest bez sensu. wręcz przeciwnie, kupujący myślą, że to ja oferuję takie zestawy i zastanawiają się czy sprzedawca ma pojęcie o swoim asortymencie, skoro oferuje produkty, które kompletnie do siebie nie pasują. Dla mnie to antyreklama i podważenie kompetencji osoby prowadzącej konto na allegro. Jeśli jest opcja wyłączenia automatycznego łączenia w zestawy, to bardzo proszę.
my też prosimy o wykluczenie. Również handlujemy częsciami i te zestawy są zupełnie bez sensu. Lampa do blaszaka lewa z lampą do kontenera prawą. Ktoś miał dobry pomysł, tylko z realizacją coś poszło nie tak 😉
@VIKI-CZESCI przekazałam Twoją prośbę o wykluczenie z tworzenia automatycznych zestawów.
@VIKI-CZESCI Przecież można sprzedać felgę 65c z kołpakiem od 35s i dorzucić do tego szpilkę od małego 35c wraz z filtrem oleju do Sprintera.
Oczywiście, pod warunkiem, że ktoś ma kilka aut 😛