Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Rozumiem że mamy zakaz "spodobania nam się więcej niż 20 odp. dziennie ?
Nie można przyznać W punkt!
@Mac20ek00 Nazwałabym to raczej bardziej ograniczeniem, niż zakazem, ale ogólnie tak.
@pinsplash Pewnie źle dzisiaj klikasz 😉 Masz może linka, po którym pojawił Ci się taki komunikat?
@_HolaOla_ Nie mam, drugi raz nie chce mi sie pojawić ten błąd ( ale mam tajny kod w nim zapisany : 54AF41FF - i nie zawaham się go użyć ! ) 😁
ps przepraszam zmeczenie po całym tygodniu..
@pinsplash Bez linka, nic tutaj nie podziałam, ale gdybyś trafił jeszcze raz na tajny kod, daj znać.
@Mac20ek00 @_HolaOla_ to prze zemnie bo dawałem po 500 dziennie 😄
@pinsplash własnie mi się skończyły kudosy 😄
👍
Szkoda że nie można dokupić, albo nie dodają za rozwiązania lub posty 😄
@Mac20ek00 było to już opisywane 🙂
Tak tylko że przez pól roku jak zawyżali "jej" to nie było sztuczne, fałsz , obłuda, hipokryzja, może coś innego.... Ogólnie ja mam na to "wypasione", nawet jak ktoś napisze inaczej, tak jest.
@Mac20ek00 Tak, wprowadzono ograniczenie po tym, jak niektórzy forumowicze zaczęli sztucznie zawyżać innym ilość punktów, czym zmanipulowali system. Doszło do tego, że osoba mająca małe pojęcie o czymkolwiek była liderem w punktacji.
W takim razie ograniczył bym też możliwość odpowiedzi, przez jedną osobę, też do 20tu dziennie.
A co, jak ograniczać to po całości 😁
Mogą to zrobić, ale wtedy pytający pozostaną bez odpowiedzi, albo będą wprowadzani w błąd przez osoby bez doświadczenia.
@Mac20ek00 Nie da się tego zrobić https://spolecznosc.allegro.pl/t5/blog/nowe-osoby-na-pok%C5%82adzie/bc-p/131048/highlight/true#M405 a przynajmniej nie za darmo.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
A gdy komuś się odbierze "w punkt" to można go potem przekazać komuś innemu? czy przepada jak kupon po nieudanym zakupie? 😄
@ZibiK30 To zależy komu.😁
@LEW433 Powinieneś to wiedzieć, bo tobie zabrano tysiąc lewych punktów, które sam sobie nabiłeś z innego konta.