Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dotąd w wątku WADY PRODUKTYZACJI zglosiłam bardzo ważne 3 błędy , jeden dzięki interwencji moderatorki został poprawiony, pozostałe nie.
Trudno, zawziełam sie, będę walić za każdym razem jak trafię podobny kwiatek. Albo weźmiecie się do roboty i zatrudnicie kompetentne osoby a wywalicie tych wszystkich du...... (wykropkowuję, ale wstawcie sobie co chcecie) z działu produktyzacji albo będę tu pisac głośno o braku kompetencji i zachęcać innych aby to samo robili aż zrobimy z gadanego forum wad produktyzacji.
@la_nika mr_oma nastepny kwiatek, aukcja https://allegro.pl/produkt/pharmbos-flexigen-56-g-krem-do-rak-5a2ed34c-187d-475f-a9d1-133c7c3ed68e?...
Nazwa produktu Krem do rąk FLEXIGEN, łaczy sie z waszym produktem krem do rąk Pharmbos. Zgłaszam, że jest to nazwa producenta a nie nazwa własna kremu. Zgłoszenie odrzucone
@AptekaNatolinska Cześć. Dzięki za sygnał. Wysyłam ten temat do ponownej weryfikacji. Wrócę tutaj z informacją, kiedy otrzymam odpowiedź.
@AptekaNatolinska Nazwa produktu została zmieniona na "Pharmbos Flexigen 56 g krem do rąk". Otrzymałam informację, że w zgłoszeniu nie zaznaczyłaś, aby usunąć wartość "PHARMBOS".
Jeśli chcesz, aby z nazwy produktu zniknęła wartość "PHARMBOS", to zachęcam, żebyś zgłosiła tę zmianę ponownie przez formularz.
Wal i zgłaszaj ile możesz - widocznie masz dużo czasu. Odwalasz robotę pracowników Allegro za darmo...