anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Weryfikacja konta?

ELEKTROMARKET
#12 Orędownik

czy też musieliście weryfikować swoje dane "dla operatora płatności"  z klikaniem w podesłane linki w telefonie i robieniem sobie zdjecia tym telefonem + wiele b. szczegółowych danych osobistych ? 

pytam bo tylko na jednym z kont zostałem o to poproszony  i nie wiem czy to nie był jakis pishing celem wyłudzenia danych, wysłałem wczoraj zapytanie o to do Allegro ale nie dostałem odpowiedzi i trochę się niepokoję że ktoś może wziąc kredyt na te dane

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

gdvorek
Moderator
Moderator

@ELEKTROMARKET 

Weryfikacja o której wspominasz to znana nam procedura. Natomiast żebym miał pewność wyślij nam zrzuty na spolecznosc@allegro.com lub podaj numer zgłoszenia - sprawdzę to.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

ELEKTROMARKET
#12 Orędownik

screenów nie mam bo to był wieloetapowy proces na komputerze i smartfonie który zkończył się sukcesem weryfikacji (?) a moje zgłoszenie  to:  "54349386" ref:!00D240aE05.!500Ti0XlVYS:ref

oznacz moderatorów

ELEKTROMARKET
#12 Orędownik

konto: "elektroabc"

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@ELEKTROMARKET Proszę Cię o przesłanie na adres, który wskazał Grzesiek, zrzutu ekranu z wiadomością o konieczności przeprowadzenia weryfikacji. Ważne, żeby na zrzucie była widoczna pełna treść wiadomości oraz adres nadawcy.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

elektroabc
#7 Wielbiciel

przed chwila przesłałem

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@elektroabc Nie otrzymaliśmy Twojej wiadomości.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów