Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@waldivip Wykonałeś przelew do Przelewy24. Musisz jeszcze w zakładce Ustawienia wypłat w części PayU kliknąć "przejdź do banku" - skopiować wyświetlone tam dane i wykonać przelew z poziomu strony swojego banku (nie ma możliwości szybkiego przelewu). Jeżeli zrobiłeś przelew do PayU (a nie do PayPro - to są przelewy) prześlij mi proszę potwierdzenie na adres spolecznosc@allegro.pl
Dziękuję za odpowiedź wykonałem przelew, oraz wysłałem potwierdzenie. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@waldivip Dziękuję, przesłałam już to Twoje potwierdzenie do weryfikacji konta do wypłat.
@waldivip Właśnie dostałam informację, że do poprawnej weryfikacji w PayU musisz jeszcze raz wykonać przelew weryfikacyjny. Natomiast jeśli chodzi o wypłaty przez Przelewy24 w zakładce ustawienia wypłat musisz dodać dokumenty zdjęcie lub skan dowodu osobistego.
Dziwne już raz przesyłałem, ale ok wysłałem ponownie zdjęcie dowodu oraz ponowiłem przelew dodam że to już 4 mój przelew ? Co się dzieje z allegro?
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ coś wiadomo z moja weryfikacją?
@waldivip Weryfikacja Przelewy24 trwa do 5 dni roboczych, zatem proszę o chwilę cierpliwości. Wciąż nie widzę jednak Twojego przelewu do PayU.
Wczoraj był wykonany przelew. Zaraz wyślę potwierdzenie.
@waldivip Skontaktowałam się w Twojej sprawie z PayU i przelewy zostały aktywowane w sobotę. 🙂 Bardzo Cię przepraszam, że musiałeś czekać!