anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Weryfikacja przelew 24

waldivip
#7 Wielbiciel#
  • Witam ktoś  pomoże jak dlugo potrwa weryfikacja przelew 24 dziś mija 6 dzień. I nadal cisza 
oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@waldivip Wykonałeś przelew do Przelewy24. Musisz jeszcze w zakładce Ustawienia wypłat w części PayU kliknąć "przejdź do banku" - skopiować wyświetlone tam dane i wykonać przelew z poziomu strony swojego banku (nie ma możliwości szybkiego przelewu). Jeżeli zrobiłeś przelew do PayU (a nie do PayPro - to są przelewy) prześlij mi proszę potwierdzenie na adres spolecznosc@allegro.pl 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

waldivip
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za odpowiedź wykonałem przelew, oraz wysłałem potwierdzenie.  @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@waldivip Dziękuję, przesłałam już to Twoje potwierdzenie do weryfikacji konta do wypłat. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@waldivip Właśnie dostałam informację, że do poprawnej weryfikacji w PayU musisz jeszcze raz wykonać przelew weryfikacyjny. Natomiast jeśli chodzi o wypłaty przez Przelewy24 w zakładce ustawienia wypłat musisz dodać dokumenty zdjęcie lub skan dowodu osobistego. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

waldivip
#7 Wielbiciel#

Dziwne już raz przesyłałem,  ale ok wysłałem ponownie zdjęcie dowodu oraz ponowiłem przelew dodam że to już 4 mój przelew ? Co się dzieje z allegro? 

oznacz moderatorów

waldivip
#7 Wielbiciel#

@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_  coś wiadomo z moja weryfikacją?

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@waldivip Weryfikacja Przelewy24 trwa do 5 dni roboczych, zatem proszę o chwilę cierpliwości. Wciąż nie widzę jednak Twojego przelewu do PayU. 

oznacz moderatorów

waldivip
#7 Wielbiciel#

Wczoraj  był wykonany przelew. Zaraz wyślę potwierdzenie.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@waldivip Skontaktowałam się w Twojej sprawie z PayU i przelewy zostały aktywowane w sobotę. 🙂  Bardzo Cię przepraszam, że musiałeś czekać! 

oznacz moderatorów