anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wiadomość nie została wysłana

eldrogeria
#9 Pomysłodawca#

Od wczoraj dostaje tysiące maili od Allegro ,że Twoja wiadomość nie została dostarczona. Zmieniłam hasła do poczty i Allegro . Zmieniłam też adres mailowy. Usunęłam aplikację Allegro na telefonie . Mam dwustopniowe logowanie. Allegro twierdzi, że po ich stronie jest wszystko dobrze. A maila nadal przychodzą . Jak z poziomu poczty ktoś może wejść na konto i wysyłać takie maile skoro nie było włamania na moje konto.  Ja nie wysyłam wiadomości z innych kont Wiem, że problem pojawia się też u innych Osób. Czy Ktoś znalazł jakieś rozwiązanie problemu? Bo Allegro umywa ręce, a ja już nie mam pomysłów.

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

AQUASYSTEMS
#13 Ambasador#

Non stop dostajemy takie maile. Olać, jeśli to nie są wiadomości w centrum jako odpowiedź do zapytania klienta. 

oznacz moderatorów

eldrogeria
#9 Pomysłodawca#

Tylko ,że to jest mega męczące . Nie przesadzam ale zapychają mi skrzynkę ilością 1000maili dziennie

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@eldrogeria  To jest błąd systemu Allegro, który zamiast wysłać do nadawcy informację o niedostarczeniu wiadomości, tak jak robi to Mailer Daemon, to oni wysyłają do odbiorcy, niestety oni nie widzą w tym problemu😉

oznacz moderatorów

eldrogeria
#9 Pomysłodawca#

Czy może Ktoś wie , czy to samo się wyłączy? Jeśli to by były pojedyncze maile to pewnie bym się nie przejmowała. Ale jest ich dosłownie setki.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jak nie wyłączą, nie zauważą problemu to samo się nie wyłączy.☹️

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@eldrogeria jeśli to są setki maili, to pewnie wysyła jakiś bot, jedynie co możesz zrobić, to poprosić Allegro, żeby zablokowali Email z którego przychodzą, bo oni mają do tego wgląd

oznacz moderatorów

eldrogeria
#9 Pomysłodawca#

Spróbuje ponownie skontaktować się z Allegro , bo Oni twierdzą ,że z ich strony jest wszystko ok. 

oznacz moderatorów

stanbart
#2 Obserwator#

U mnie jest to samo. Allegro nie chce nic z tym zrobić. Przerzucają winę na administratora mojej poczty. Nie chcą też zablokować automatycznego dopisywania adresów do mojego konta Allegro. Nie ma z kim rozmawiać. 

oznacz moderatorów

eldrogeria
#9 Pomysłodawca#

Niestety taką samą odpowiedz otrzymałam od Allegro, że to wina mojej poczty. Mam  włączone dwuetapowe logowanie ,a dodatkowe adresy same się dopisują . Więc jakie to zabezpieczenie Ręce opadają. Czy Ty też otrzymujesz 1000 tych maili ? 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@eldrogeria  no właśnie nie wiem czemu oni piszą takie bzdury, przecież gdyby było wysłane z Twojej poczty, to by normalnie poszło, a to jest wysyłane ewidentnie z innego Emaila, oni sami nie wiedzą jak działa ich system 😁

oznacz moderatorów