Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od wczoraj dostaje tysiące maili od Allegro ,że Twoja wiadomość nie została dostarczona. Zmieniłam hasła do poczty i Allegro . Zmieniłam też adres mailowy. Usunęłam aplikację Allegro na telefonie . Mam dwustopniowe logowanie. Allegro twierdzi, że po ich stronie jest wszystko dobrze. A maila nadal przychodzą . Jak z poziomu poczty ktoś może wejść na konto i wysyłać takie maile skoro nie było włamania na moje konto. Ja nie wysyłam wiadomości z innych kont Wiem, że problem pojawia się też u innych Osób. Czy Ktoś znalazł jakieś rozwiązanie problemu? Bo Allegro umywa ręce, a ja już nie mam pomysłów.
Non stop dostajemy takie maile. Olać, jeśli to nie są wiadomości w centrum jako odpowiedź do zapytania klienta.
Tylko ,że to jest mega męczące . Nie przesadzam ale zapychają mi skrzynkę ilością 1000maili dziennie
@eldrogeria To jest błąd systemu Allegro, który zamiast wysłać do nadawcy informację o niedostarczeniu wiadomości, tak jak robi to Mailer Daemon, to oni wysyłają do odbiorcy, niestety oni nie widzą w tym problemu😉
Czy może Ktoś wie , czy to samo się wyłączy? Jeśli to by były pojedyncze maile to pewnie bym się nie przejmowała. Ale jest ich dosłownie setki.
Jak nie wyłączą, nie zauważą problemu to samo się nie wyłączy.☹️
@eldrogeria jeśli to są setki maili, to pewnie wysyła jakiś bot, jedynie co możesz zrobić, to poprosić Allegro, żeby zablokowali Email z którego przychodzą, bo oni mają do tego wgląd
Spróbuje ponownie skontaktować się z Allegro , bo Oni twierdzą ,że z ich strony jest wszystko ok.
U mnie jest to samo. Allegro nie chce nic z tym zrobić. Przerzucają winę na administratora mojej poczty. Nie chcą też zablokować automatycznego dopisywania adresów do mojego konta Allegro. Nie ma z kim rozmawiać.
Niestety taką samą odpowiedz otrzymałam od Allegro, że to wina mojej poczty. Mam włączone dwuetapowe logowanie ,a dodatkowe adresy same się dopisują . Więc jakie to zabezpieczenie Ręce opadają. Czy Ty też otrzymujesz 1000 tych maili ?
@eldrogeria no właśnie nie wiem czemu oni piszą takie bzdury, przecież gdyby było wysłane z Twojej poczty, to by normalnie poszło, a to jest wysyłane ewidentnie z innego Emaila, oni sami nie wiedzą jak działa ich system 😁