Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Czy jest możliwość powrotu do starej opcji zakładki 'Zamówienia' Nowy widok niestety jest tragiczny, zazwyczaj przy wystawianiu paragonów korzystaliśmy właśnie z tej zakładki, ta nowa nie zawiera kosztów wysyłki co znacznie wydłuża czas pracy.
@korian_ogrodnicz nie można wrócić do poprzedniego widoku, ale koszt dostawy jest widoczny w zakładce Zamówienia.
Gdy wejdziemy w szczegóły zamówienia koszta dostawy są wyświetlane,to oczywiste, ale ta pozycja znikła z listy zbiorczej zamówień. Kolejna bezsensowna zmiana, czasami mam wrażenie że pewne rzeczy są robione tylko po to żeby coś się działo, nie koniecznie miało sens. Do tej pory po prostu robiłem sobie wydruk z zakładki zamówienia, weryfikowałem zamówienie z tym co znajduje się w paczce i z wydruku zbiorczego szedł paragon, teraz trzeba biegać z smartfonem.
@korian_ogrodnicz czy to na pewno ta zakładka? Czy możesz przesłać widok całego ekranu?
Proszę
@korian_ogrodnicz masz włączony widok kompaktowy, dlatego tak to wygląda. Kliknij proszę "zamknij widok kompaktowy" (zaraz pod słowem "Zamówienia"). Wtedy koszt dostawy będzie widoczny bez wchodzenia w szczegóły.
Dzięki za pomoc, problem rozwiązany, nawet nie wiem kiedy przełączyłem opcje widoku. 😳