Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, rozpoczęłam sprzedaż na Allegro Czechy, ale żaden z wystawionych produktów nie ma wielowariantowości. Czy powinnam to zrobić oddzielnie dla rynku czeskiego? Jeśli tak to w jaki sposób?
@sklepniebowgebie na allegro.cz dostępne są tylko warianty produktowe, tworzone na podstawie katalogu produktów. Nie ma tam zastosowania wariantowość ofertowa.
Szkoda, ale dziękuję za odpowiedź.
Czy można spodziewać się tej funkcjonalności w niedalekiej przyszłości?
@sklepniebowgebie jeśli chodzi o wielowariantowość ofertą to na pewno nie, bo skupiamy się na rozwoju wielowariantowości produktowej (o której pisała wcześniej Monika).
Witam serdecznie, dlaczego jako portal po raz kolejny robicie coś według własnego widzimisię, a sugestie sprzedawców macie w poważaniu? Fajnie, że chcecie łączyć oferty w wielowariantowości produktowej, ale co np. z wielowariantowością ilościową? Ja sprzedaję część towaru, którą kupuje się na sztuki, pary lub w kompletach 4 szt i na wieksze ilości robie tańsze komplety i na PL mam fajnie złączone to w warianty, a w Czechach już nie mogę i Czesi kupują 4 szt pojedynczo i płacą więcej, jestem mniej konkurencyjny. Chętnie był połączył oferty na CZ też.
witam, czy udało się Panu ustawić te oferty wielowariantowe na innych rynkach? moje oferty też nie wyświetlają się tam tak jak bym chciał. Może muszę się jakoś zalogować np. na allegro.cz i to się ustawi? ale w sumie to bez sensu, bo powinno to się ustawiać przez selscenter za jednym zamachem...