anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wielowariantowość na Allegro Czechy

sklepniebowgebie
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry, rozpoczęłam sprzedaż na Allegro Czechy, ale żaden z wystawionych produktów nie ma wielowariantowości. Czy powinnam to zrobić oddzielnie dla rynku czeskiego? Jeśli tak to w jaki sposób?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@sklepniebowgebie na allegro.cz dostępne są tylko warianty produktowe, tworzone na podstawie katalogu produktów. Nie ma tam zastosowania wariantowość ofertowa. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

sklepniebowgebie
#8 Zapaleniec#

Szkoda, ale dziękuję za odpowiedź.

oznacz moderatorów

sklepmodnystroj
#1 Nowicjusz#

Czy można spodziewać się tej funkcjonalności w niedalekiej przyszłości?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@sklepniebowgebie jeśli chodzi o wielowariantowość ofertą to na pewno nie, bo skupiamy się na rozwoju wielowariantowości produktowej (o której pisała wcześniej Monika). 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

-SKiL-PC-
#7 Wielbiciel#

Witam serdecznie, dlaczego jako portal po raz kolejny robicie coś według własnego widzimisię, a sugestie sprzedawców macie w poważaniu? Fajnie, że chcecie łączyć oferty w wielowariantowości produktowej, ale co np. z wielowariantowością ilościową? Ja sprzedaję część towaru, którą kupuje się na sztuki, pary lub w kompletach 4 szt i na wieksze ilości robie tańsze komplety i na PL mam fajnie złączone to w warianty, a w Czechach już nie mogę i Czesi kupują 4 szt pojedynczo i płacą więcej, jestem mniej konkurencyjny. Chętnie był połączył oferty na CZ też. 

oznacz moderatorów

sklep_negotium
#7 Wielbiciel#

witam, czy udało się Panu ustawić te oferty wielowariantowe na innych rynkach? moje oferty też nie wyświetlają się tam tak jak bym chciał. Może muszę się jakoś zalogować np. na allegro.cz i to się ustawi? ale w sumie to bez sensu, bo powinno to się ustawiać przez selscenter za jednym zamachem...

oznacz moderatorów