Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Euro-szczot za jakość sprzedaży, dyskusje i problemy transakcyjne 😞
ale dyskusje wszystkie rozwiązane ,problemy transakcyjne to znaczy ? a jakość sprzedaży jak mam poprawić bez sprzedaży
@Euro-szczot napisz do allegro to poznasz powód blokady, jakość się sama naprawi po 3 dniach 😄
pisałem ale allegro nie odpowiada
@Euro-szczot to że mym mamy 24h na odpowiedź nie dotyczy się to allegro, czasem odpisują po 2 czy 3 dniach, więc melisę i czekamy 😄
@Euro-szczot @kostas11 szczególnie jest to właśnie widoczne (brak reakcji allegro) po zablokowaniu konta
jak napisałem na tym forum, że takie działania mogą upodlać sprzedawców
upodlić — upadlać «poniżyć, upokorzyć» wg słownika pwm
to miałem tutaj na forum bana na tydzień, mimo, że serwis dokładnie wie, że w tym wypadku odpowiedź powinna być raczej natychmiastowa
@RED Naraziłeś się Allegro swoimi wypowiedziami?🤔
@RED bana (w październiku 2022) dostałeś za taką wypowiedź:
"allegro w tej dziedzinie systemowo opóźnia odpowiedzi, ma Cię to upokorzyć. jest to systemowe działanie"
Ban nie dotyczył słowa "upadlać" ani nawet "upokorzyć", dostałeś go za mijanie się z prawdą: sugerowanie, że Allegro "systemowo opóźnia odpowiedzi".
I jeszcze doprecyzowanie naszych czasów odpowiedzi w tym konkretnym wątku (w kontekście rzekomo "systemowego opóźniania"). @kostas11 @RED
1. mail - 24.04, 21:24, odpowiedź 24.04, 21:59
2. mail - 4.05, 22:20, odpowiedź 5.05, 9:17
@Euro-szczot widzę, że dzisiaj otrzymałeś od nas odpowiedź w sprawie nr 32832610.
Odpisz proszę na nią w prowadzonej korespondencji.