Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam mam problem klient z ukrainy "PACZKA NADANA NA POLSKI ADRES" kupił u mnie przedmiot wysłałem firma GLS po dwoch tygodniach odzywa sie ze nie dostał towaru zaklada dyskusje na allegro no i zaczyna sie walka
spor trwa konto zostaje zablokowane allegro chce pierwszy dokument nadanie paczki wysyłam
2 dokument potwierdzenie odbioru jade do firmy ogarniam dokladna date i podpis ze towar zostal dostarczony dnia xxx i nic to nie pomaga
3allegro wymaga abym złożył reklamacje ze nie dotarła jade do firmy kurierskiej i zostaje wysmiany ze skoro dotarła jest podpis to nie moge złożyć reklamacji i ma to zrobic kupujacy co dalej ? aaa dodam ze klient opłacił poprzez allegro
@buli350zz ale jak masz na piśmie od przewoźnika dostarczenie (prawidłowe dostarczenie) to twoja rola za odpowiedzialność paczki się kończy.odbiorca powinien złożyć reklamacje i ewentualnie zgłosić na policję. Odrzuć reklamacje.
Masz dowód na odebranie to dziwne, chociaż już takie rzeczy były że kurier np przekazał sąsiadowi, wrzucił za plot, więc ...
Skoro jest dowód odbioru przez klienta to dlaczego allegro daje blokadę na konto? Jest to niepokojące na maxa...