anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wolno działająca strona Allegro, zawiesza się

WojCzar_PL
#10 Popularyzator#

Witam,

od kilku dni boryka się z problemem odnośnie działania strony Allegro, przy przeglądaniu zamówień, moje oferty bądź przeglądaniu aukcji, wszędzie tam gdzie wyświetlana jest lista produktów bardzo często strona się zawiesza, nic nie da się w niej kliknąć więc przeglądarka proponuje mi ją zamknąć i tak czasem muszę ładować stronę po kilka razy żeby coś zrobić. Wystawianie przedmiotów działa mi bez zarzutu, tylko tak jak pisałem tam gdzie jest jakaś lista. 

Próbowałem na 3 różnych przeglądarkach, czyściłem ciasteczka i pliki tymczasowe - nic nie pomaga a problem występuje tylko przy allegro. W konsoli JAVA mnóstwo błędów i ostrzeżeń czy ktoś ma podobnie czy mój komputer leci do kosza?

oznacz moderatorów
20 ODPOWIEDZI 20

ak_center
#2 Obserwator#

Tam jest blokowany tylko i wyłącznie Facebook. Jak zaczynasz blokować przekazywanie danych przez ich serwery - strona nie działa. A ja nie muszę i nie chcę przekazywać niczego do Facebooka celem dalszego promowania reklam. Jeśli na AdBlock tylko to mam blokowane a strona działa jak psu krew z nosa - to nadal chyba trzeba coś z tym zrobić. Allegro za dużo sobie pozwala tym, więc niech nie liczą na taryfę ulgową.

oznacz moderatorów