Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Serwis allegro wyłączył możliwość podejrzenia "najbardziej pomocnych" opinii przy ocenach produktowych u wszystkich na allegro. Kiedyś były poukładane od tych z największą ilością łapek w dół... Dziś nie działa ta opcja, są tylko najnowsze. Co Wy na to?
Ja mam. W sensie mam pomocne.
Kiedyś były poukładane od tych z największą ilością łapek w dół.
A to pewnie trendy. Google też to usunęło.
Kolego nie mówie o tym ze ich nie ma .... tylko nie działaja.... czy ustawisz na najnowsze czy najbardziej pomocne... jest to samo.
Kliknij w oceny produktu i zobacz ile lapek w gore ma najbardziej pomocna.... nic nie masz.... nie dziala to u Ciebie w ogole w produktach
Czytaj mnie ze zrozumieniem
NAJBARDZIEJ POMOCNA
Posiadam niejeden sprzęt Hondy i zawsze używam oryginałów, czy to kosiarka czy auto.
NAJNOWSZE
Ok
Ja pitole .... "Oryginał to oryginał, a nie jakieś zamienniki, silnik hondy musi pracować na oleju hondy i tyle w temacie!!!"
To jest najbardziej pomocna ??? wg innych uzytkowników allegro ? ciut nizej ?
Ja pisze ze wylaczyli najbardziej pomocne wg innych uzytkowników oceny co sami zauwazyliscie ale nie... swoje 🙂 🙂 DOBRA DRUKOWANYMI
WCZESNIEJ CO LOGICZNE , NAJBARDZIEJ POMOCNE OCENY BYŁY TO TE OCENIANE NAJLEPIEJ, A TERAZ BEZ ZADNYCH ŁAPEK OCENY W POMOCNYCH I W NAJNOWSZYCH SA TAK SAMO NA PIERWSZEJ POZYCJI, ZE NAJNOWSZE TO ZROZUMIAŁE, ALE NAJBARDZIEJ POMOCNE?
DZIAŁA WEDŁUG CIEBIE OPCJA NAJBARDZIEJ POMOCNE??????
No widzę, widzę 🙂
Jakaś ma 12 i jest gdzieś tam. Sorka, podszedłem nieprofesjonalnie. Mogę się wytłumaczyć że się tym w ogóle nie interesuje. Dla mnie te oceny produktów są nic nie warte. Podepnę masło, ktoś kupi i napiszę w oleju, masło nie dobre 🙂 hahaha
Ludzie bardzo zwracali na to uwagę.... Aż za.
Dali tym co handlują byle czym większą szansę z uwagi na sytuację na rynku i spadek zamówień.... Teraz azjatycki bubel i towar deluxe mają takie same oceny.... Niepoukładane.
@Be-Smart napisał(a):
Teraz azjatycki bubel i towar deluxe mają takie same oceny.... Niepoukładane.
Cóż, za to możemy podziękować jedynie decyzyjnym pracownikom Allegro - to przez ich "katalog produktów" Allegro stało się jednym wielkim bałaganem... Paradoksalnie.
Ale te oceny nie mają znaczenia, bo nie wiesz czy ten co kupił od sprzedawcy X to kupił ten sam produkt, który ma sprzedawca Y. Tak jak napisał @serwis-texas, jeżeli sprzedaję olej i podepnę ten olej pod Produkt Allegro - masło, to kupujący oceni ten mój olej jako kiepskie masło, bo taki kupił Produkt Allegro. Z powodu błędu w produktyzacji oceny produktów są bez sensu.
Ale co z tego? Przecież te opinie to jeden wielki burdel. Nie wiadomo jakiego produktu dotyczą i jakoś nigdy nie mogę znaleźć tych o produkcie tego sprzedawcy, u którego chcę kupić. Przeglądając produkt interesuje mnie ten produkt, a nie opinie dotyczące tańszych podróbek, przedmiotów używanych, powystawowych albo podobnych w wersji lepszej lub gorszej jakościowo. Nie wystawiam tego badziewia i go nie czytam.
Jedyne co patrzę to komentarze sprzedawców. Nawet negatywy tam wiele mówią, a najważniejsza informacja to to czego można się spodziewać w razie kłopotów, które nawet nie zawsze z winy sprzedawcy, bo często i kuriera. Odpowiedzi na komentarze i same komentarze opisowe to podstawa wyboru sprzedawcy. Szkoda tylko że ludzie wolą wypisywać w tym bałaganie produktowym niż realnie ocenić i coraz mniej ich.
A poza tym to przecież ciąg dalszy ulepszeń, każda poprawka to WIELKI KROK NAPRZÓD W KIERUNKU ZAKUPOWEJ EPOKI KAMIENIA ŁUPANEGO. Jak te Flinstony przebierające nóżkami my musimy przebierać paluszkami wujka googla...
Na Allegro jestem od 21 lat, ale dopiero miesiąc temu zauważyłem, że opinie produktów nie dotyczą tego co kupuję🙄, dlatego nie wystawiam tych opinii, bo wiele razy pisałem, że to chińska podróba, a potem się okazało, że pod bardzo dobrym jakościowo produktem jest moja opinia😮
Bo nieuczciwi sprzedawcy podpinają się pod inne produkty... To bardziej ludzi wina niż serwisu w tym wypadku... Wielu widziałem takich.
@Be-Smart Często jest to wina sprzedawców, ale nie zawsze, jak kupujesz np. tranzystor IRFZ44, to on ma taki sam symbol i takie same parametry w opisie i ten sam EAN, ale jeden jest "prawdziwy", a drugi to "podróba", wzrokowo ich nie odróżnisz, dopiero jak przyjdzie na miejsce można zrobić pomiary i teraz wystawiając opinie że, to jest bubel, jednocześnie wystawiam opinię dla tranzystora który jest dobry, więc wystawianie opinii o produkcie mija się z celem
Pamiętam kolego Twoje wyroby od lat, czasem miałem je w rękach bo przez pomyłkę ktoś mi przysłał. Farnell, Tme, Mouser itp to są firmy od części a nie allegro gdzie masz 90% chińskich podróbek .... Co jest oczywiste. Pzdr.
Wiem, części zamawiam od sprawdzonych dostawców, ale czasem zamawiając coś na Allegro dobieram parę **piiip**ół do smarta, no i niestety najczęściej lądują one w śmietniku😉