Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pojawił się problem, około 80% zakończonych aukcji nie mogę wznowić ponieważ pojawia się komunikat "Wybranej oferty nie można wznowić." Wszystkie ustawienia są poprawne, a niektóre aukcje wznawiałem jeszcze wczoraj. Czy jest jakaś awaria Allegro?
@zDDRu Cześć. 🙂 Podaj mi proszę przykładowe numery ofert, których dotyczy ta sytuacja
np.:
12638784693
12565107992
12553103067
Witam, mam to samo, wczoraj normalnie wznawialismy oferty ze zwrotów konsumenckich a dzisiaj komunikat "Wybranej oferty nie można wznowić" (11913355960) ,produkt jest połączony z katalogiem
pomogło wznowienie oferty z poziomu edycji , bezpośrednio z katalogu mój asortyment nie działa
U mnie to nie działa, z poziomu edycji mogę tylko zapisać zmiany w aukcji ale jej wznowić już nie
Na żadnym koncie nie mogę wznowić oferty, żadnej jeszcze dzisiaj rano działało bez zarzutu. Co się dzieje ?
@bajkowa-komoda Poproszę o przykładowe numery ofert.
Mam ten sam problem z WZNOWIENIEM OFERT... każdej oferty
Np: 12192886706, 12393951311 ...
@ZooMarket2022 Dziękuję, sprawdziliśmy tę sytuację i oferta 12393951311 została wznowiona o godz. 18:19, natomiast 12192886706 o godz. 18:21, więc to musiały być chwilowe problemy.
@_HolaOla_ miałem to samo, wznowienie przez guziczek nic "Wybranej oferty nie można wznowić." ale już wejście w edycję i wznowienie poszły bez problemu 🙂
Wykiwałem ów problem... przez wznowienie oferty z poziomu edycji.
Gdyż bezpośrednio z katalogu mój asortyment opcja wznowienie (ikona Play) nie działa!
Też mam ten kłopot od czwartku,jak wznowić zakończoną ofertę z poziomu tej edycji?
Zamiast ikonę play …
… to przyduś trzy kropki.
Następie wybierz opcję WZNÓW – i u mnie poszło / na nowo aktywowałem zakończone aukcje.
Mi się udało tak:
Mój asortyment--przycisk "więcej" przy aukcji--zobacz ofertę--EDYTUJ (tak zadziałało wznowienie)
przy normalnym wejściu do edycji nie działało.
Podziękowania..
To jeszcze jedno pytanie,jak wystawić zupełnie nową ofertę,wystaw podobną nie działa..
Nie działa od wczoraj przycisk szybkiego wznawiania ofert (dotychczas wszystkie wznawiane oferty). Po co ten przycisk, skoro muszę ręcznie wybierać w menu wznów???