anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

wyjaśnienie odnośnie rozliczeń

CentrumKomiksow
#7 Wielbiciel#

witam,

w grudniu ktos zakupił ode mnie komplet ksiazek Sapkowskiego przez allegrolokalnie, potem nagle zechcial oddac bo niby znalazl taniej ... na allegrolokalnie nie musze przyjmowac zwrotow i nie przyjalem ... 

Allegro oddalo pieniadze kupujacemu chyba z jakiegos programu ochrony kupujacych a mnie naliczylo te kwote ... 

jesli nie mam prawa przyjmowac zwrotow, to jakim prawem Allegro nalicza mi te pieniadze ze mam zwrocic ... w takim razie zadam od allegro zwrotu kompletu ktory sprzedalem ...

prosze o wyjasnienia tlefoniczne [edytowano] bo do emailu podpietego do tego konta nie mam dostepu

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@CentrumKomiksow Klient zgłosił, że książki są niezgodne z opisem (miały być to pierwsze wydania, a nie były). Swoje uwagi zgłosił w dyskusji (id 72e21679-a142-4f00-850b-7d42c4299031).

Zgodnie z regulaminem, który zaakceptowałeś, w dyskusji powinieneś wypowiedzieć się w ciągu 24 godzin, a nie wypowiedziałeś się w niej ani razu od 18 grudnia. Nie mogliśmy z Tobą nawiązać kontaktu, dlatego zaakceptowaliśmy roszczenia klienta. 

Dodatkowo Twoje konto zostało zablokowane. W sprawie zawieszonego konta napisz do nas tutaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt 

oznacz moderatorów