Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam,
w grudniu ktos zakupił ode mnie komplet ksiazek Sapkowskiego przez allegrolokalnie, potem nagle zechcial oddac bo niby znalazl taniej ... na allegrolokalnie nie musze przyjmowac zwrotow i nie przyjalem ...
Allegro oddalo pieniadze kupujacemu chyba z jakiegos programu ochrony kupujacych a mnie naliczylo te kwote ...
jesli nie mam prawa przyjmowac zwrotow, to jakim prawem Allegro nalicza mi te pieniadze ze mam zwrocic ... w takim razie zadam od allegro zwrotu kompletu ktory sprzedalem ...
prosze o wyjasnienia tlefoniczne [edytowano] bo do emailu podpietego do tego konta nie mam dostepu
@CentrumKomiksow Klient zgłosił, że książki są niezgodne z opisem (miały być to pierwsze wydania, a nie były). Swoje uwagi zgłosił w dyskusji (id 72e21679-a142-4f00-850b-7d42c4299031).
Zgodnie z regulaminem, który zaakceptowałeś, w dyskusji powinieneś wypowiedzieć się w ciągu 24 godzin, a nie wypowiedziałeś się w niej ani razu od 18 grudnia. Nie mogliśmy z Tobą nawiązać kontaktu, dlatego zaakceptowaliśmy roszczenia klienta.
Dodatkowo Twoje konto zostało zablokowane. W sprawie zawieszonego konta napisz do nas tutaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt