Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kilka dni temu na tym forum opisywałem, że mamy przypadek
Kupującego, który nie umie znaleźć zakładek ukrytych przez serwis Allegro
W myśl ustawy konsumenckiej musimy podać 22 informacje w sposób jawny i przejrzysty
by Kupujący wiedział jakie ma prawa w tym uprawnień z tytułu reklamacji i gwarancji
za próbę wyjaśnienia otrzymaliśmy komentarz negatywny
(dla wiadomości hejtujących Kupujący otrzymał towar nowy, zafoliowany, renomowanej firmy sprzedającej swoje produkty w całej europie na obecnym etapie nie wiem czy to wada naszego produktu czy też działań Kupującego -wyjaśni to proces reklamacyjny)
wklejam zdjęcia z dyskusji:
i co usuniecie taki komentarz ? - bo nie powstałby, gdyby Kupujący miał dogodny dostęp
w waszym serwisie do informacji które chowacie
Podsumuję temat
Nie mam nic do Kupującego, usunął komentarz (allegro tego oczywiście nie zrobiło)
twierdził, że nie było tych zakładek a później się pojawiły
denerwuje mnie co innego
w styczniu sunięte kilkaset aukcji, w lutym ponad tysiąc i zawieszone konto
dlaczego?
bo w treści aukcji miałem napisane:
informacja o reklamacjach znajduje się w zakładce reklamacje
informacja o dostawie znajduje się w zakładce dostawa i płatność
i tak dalej
wymienione gdzie znajdują się przewidziane ustawą konsumencką
informacje
Dlaczego przy zakupach allegro nie podaje w podsumowaniu przed/po zakupie łącznego podsumowania z takimi danymi?
Dlaczego ja jako Sprzedawca mam uczyć Kupującego jak korzystać z serwisu?
Dlaczego odpowiedzi w dyskusjach allegro są nie na temat i wprowadzają jeszcze większe zamieszanie?
@RED Nie!!!!!!!! Nie mów, że to prawda!!!!!! Powiedz, że śnię!!!! Umieszczenie tych informacji było powodem usunięcia aukcji i zawieszenia konta???
@WREDZIA-W1 - tak to był powód usunięcia aukcji i zawieszenia konta
podobnie były usuwane oferty
z napisem "wystawiamy faktury z 23% vat"
a ostatnio za umieszczenie informacji o przewidywanym czasie wysyłki
czyli linków jak sprzedawca i kupujący ma rozumieć czas wysyłki
powód - te linki zawierają różne informacje a Kupujący musi być w sposób jednoznaczny poinformowany o czasie wysyłki
kilka dobrych lat temu był problem z podaniem nazwy firmy na allegro - bo serwis zabraniał umieszczania nazw firm typu ania.pl - bo nazwa firmy była jednoznaczna z jej adresem mailowym
- nic nie pomagały tłumaczenia, że jest taki wymóg prawny
@RED Nic już nie powiem. Przyszło nam tu żyć w jakimś Matrixie.