anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

wypłata środków

DrukujTanio
#10 Popularyzator

Witam. Mam pytanie. Jak długo Allegro blokowało wam wypłaty przez jakieś weryfikacje. Od początku tygodnia blokują wypłaty, przesłałem im przelew weryfikacyjny, zdjęcia dowodu, łączyłem przez ich wymysły by pokazać pysk, Jakieś dane do US w związku z dyrektywami DAC7, cuda nie widy a oni dalej robią wszystko by nie zwruciś środków z wypłat za sprzedane produkty. Na razie robię prezenty kupującym, podatki rosną, prowizja a kasy nie widać.

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@DrukujTanio sprawdzę status weryfikacji Twojego konta i wrócę do Ciebie z informacjami. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

DrukujTanio
#10 Popularyzator

Witam. Mam pytanie. Jak długo Allegro blokowało wam wypłaty przez jakieś weryfikacje. Od początku tygodnia blokują wypłaty, przesłałem im przelew weryfikacyjny, zdjęcia dowodu, łączyłem przez ich wymysły by pokazać pysk, Jakieś dane do US w związku z dyrektywami DAC7, cuda nie widy a oni dalej robią wszystko by nie zwruciś środków z wypłat za sprzedane produkty. Na razie robię prezenty kupującym, podatki rosną, prowizja a kasy nie widać.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@DrukujTanio  to zależy, czasem trwa to 3dni a czasem miesiąc

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@DrukujTanio nasz pracownik jest już z Tobą w kontakcie w tej sprawie w korespondencji 55232507. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

DrukujTanio
#10 Popularyzator

Nic to nie daje od poniedziałku rana a jest czwartek za chwilę wieczór, co jeszcze mam wam na przesyłać i co wypełnić

Nic to nie daje od poniedziałku rana a jest czwartek za chwilę wieczór, co jeszcze mam wam na przesyłać i co wypełnić

Nic to nie daje od poniedziałku rana a jest czwartek za chwilę wieczór, co jeszcze mam wam na przesyłać i co wypełnić?????

oznacz moderatorów

DrukujTanio
#10 Popularyzator

ja już nie wystawiam nawet aucji z towarem który nikt nie ma bo po co jak i tak środki zostana zablokowane, tylko podatki i prowizja rośnie

oznacz moderatorów

DrukujTanio
#10 Popularyzator

trzeba się skupić na innych kanałach a nie na allegro gdzie blokuje się uczciwych a wspiera oszustów. Piszesz że ktoś sprzedaje produktu z Allexpress i temu tam kupowane za psie grosze na allegro za setki to nikt nie odpisze nawet. Zakupy będę też robił na temu, allexpress, Erili itd a nie na allegro.

oznacz moderatorów

DrukujTanio
#10 Popularyzator

Kiedy otrzymam zwrot środków za przedmioty sprzedane na allegro? Ile jaszcze allegro będzie je blokować po rożnymi przykrywkami, typu weryfikacja konta bankowego, dyrektywą DAC7 itp?  I zero konkretnej odpowiedzi która by rozwiązywała problem, od poniedziałku slę wszystko co chcą, wypełniam rubryki, linki i nic

oznacz moderatorów

w_kiwi

@DrukujTanio Proszę Cię o cierpliwość i oczekiwanie na wiadomość od doradcy w sprawie mailowej. Zakładanie kolejnych wątków niczego nie zmieni. Jest to po prostu spam. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów