anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wypłata nadpłaty, a brak możliwości dodania ofert do kampanii

BestBrake
#8 Zapaleniec

Dzień dobry,
obok moich ofert, które zgłaszam do kampanii Black Week AlleObniżka 2025 nagle pojawiły się informacje, że nie spełniają warunków i nie mogę ich zgłosić. Pod spodem jest informacja, którą zacytuję: "Rabat od nas mógł przekroczyć sumę opłat i prowizji, którą masz do zapłaty w tym miesiącu". Rzeczywiście jest to prawdą, ale do tej pory nie było to żadnym problemem. Dodam również coś co może być bardzo istotne. W moich rozliczeniach z Allegro w związku ze wspomnianymi rabatami większymi niż suma prowizji pojawiła się nadpłata, na którą wcześniej nie zwracałem specjalnej uwagi. Pierwszy raz postanowiłem się zainteresować i złożyć dyspozycję jej wypłaty na moje konto. Tego samego dnia pojawiła się sprawa, z którą kieruję się do Państwa. Wydaje mi się, że zacytowana informacja nie wskazuje właściwie na rzeczywisty powód braku możliwości dodania ofert do kampanii, ponieważ jak wspomniałem to nic nowego, a w dodatku właśnie spróbowałem wypłaty nadpłaty. Czy są Państwo w stanie rozwiać moje wątpliwości i wyjaśnić mi co tutaj zadziałało i jak poprawić sytuację, żebym mógł ponownie dodawać oferty do poruszanej kampanii? 

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

BestBrake
#8 Zapaleniec

.

oznacz moderatorów