Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Temat wałkowany kilkakrotnie ale nigdzie nie ma 100% odpowiedzi.
Czy do allegro można podpiąć prywatne konto REVOLUT w celu przelewu obcych walut ( nie konto firmowe jak w przypadku PLN tylko prywatne konto właściciela firmy)??
Jeśli w 2025r jest taka możliwość i komuś się to udało proszę o podpowiedź jak tego dokonać gdyż większość tematów z tym związanych jest starych i nie odpowiada na to pytanie jednoznacznie. Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi.
@freshreklamy możesz aktywować konto do wypłat z Revolut. PayU akceptuje wypłaty na rachunek zagraniczny Revolut, ale musisz prawidłowo wprowadzić dane adresowe banku.
Polskie rachunki Revolut (z oznaczeniem PL) to rachunki techniczne i nie możemy ich zweryfikować. Dlatego do aktywacji wypłaty z konta Allegro, użyj zagranicznego rachunku Revolut (z oznaczeniem GB, LT lub FR) na Twoje dane lub swojego rachunku z innego polskiego banku.
Wysyłam artykuł, gdzie oznaczono krok po kroku jak to zrobić.
Zastanawia mnie punkt: "Dane przypisane do rachunku bankowego muszą być takie same jak dane Twojej firmyJeśli nazwa firmy, adres i NIP będą się różnić, konieczna będzie ponowna weryfikacja." W koncie REVOLUT nie są podane dane mojej firmy tylko moje osobiste: imię, nazwisko, inny adres niż firmowy. Czy to nie stanowi problemu?
@freshreklamy jeśli masz JDG to zweryfikowany może być również prywatny rachunek, bez danych firmy.