Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, proszę wszystkich sprzedawców pilnować wypłaty z Payu
ja obecnie mam zablokowane ponad 30 tyś złotych
wypłata z Przelewy24 działa bez zarzutu a przez Payu nie da się wypłacić, po chwili zostaje anulowane
Wypłacajcie codziennie i pilnujcie swoje środki, allegro gra na zwłokę, można stracić płynność finansową i nerwy
Pozdrawiam wszystkich
armtel
Słuszna uwaga, coraz więcej tu widzimy takie wpisy, z pewnością coś jest nie tak.
Witaj w klubie.
Mnie już " dostarczono " formularz do oceny procedury " reweryfikacji " co by oznaczało że się zakończyła, a kasy jak nie było tak nie ma.
A przecież wystarczyło by z szablonu wysłać @ że do dnia ...... należy zrobić to, to i to gdyż w innym razie nastąpi blokada środków na koncie i było by po sprawie. Ale jak widać wolą " brać z zaskoczenia "
Ech. Polsko.
Witam, tu nie chodzi o formularz, obracają pieniędzmi, 50% kupujących na Allegro kupuje na kredyt, kupuje i zwraca bo ma takie prawo, sprzedawca na Allegro to najsłabsza kasta, jesteśmy na samym dnie
Nieśmiało pozwolę sobie zauważyć że nie ma obowiązku sprzedawania na Allegro. Ja jednak głównie sprzedaję, gdyż niezależnie od " emigracji " na inne platformy handlowe ( zeszłam już z ponad 11 000 aukcji do 3000 ) to te 3 000 tutaj daje póki co 80% obrotu z czego wynikało by że jest to jednak najlepsze, pomimo wszystkiego, miejsce do handlu. Testuję aktualnie nowe miejsce w którym można by obniżyć haracz nazwany prowizją do mniej niż 10% tego co obecnie płacę dla All.
@armtel Zgodnie z informacjami, które otrzymałeś w korespondencji mailowej wyjaśniamy kwestię Twoich wypłat z PayU, dlatego musisz jeszcze cierpliwie poczekać. Gdy tylko dostaniemy odpowiedź w Twojej sprawie od operatora, poinformujemy Cię o tym mailowo.
to już słyszałem
nie szkodzi żę powoli tracę płynność finansową ? ta kwota rośnie, już jest 35zł i to oznacza że zamiast obracać firmowe pieniądze inwestuję domowy budżet
witam serdecznie nie otrzymalismy pieniędzy z płatności payu od jakiegoś czasu , zgromadziły się środki ile można czekać . myślałam że to chwilowe ale ile można czekać mamy opłaty towar w drodzę pilna sprawa.
@armtel Spróbuj skorzystać z opcji wypłaty środków na żądanie. Jeśli się nie uda, daj znać.
nie da się, naciskam wypłać po chwili jest anulowane
@armtel Konsultuję tę sprawę. Wrócę tutaj z odpowiedzią.
byle szybko, konsultacje trwają, kwota rośnie a ja tracę płynność finansową
@armtel W tej chwili wypłaty są już aktywne.
Witam, dziękuję
pozdrawiam