Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
----- Original Message -----
From: Sklep **piiip**
To: [edycja]
Sent: Tuesday, May 25, 2021 11:47 AM
Subject: Re: Allegro Finanse - Kupujący [edycja] wybrał sposób zapłaty i dostawy w ofercie (9196828519)
Wysłałem Panu kasetę, ale płatność została anulowana ???
Zakupił Pan kolejną kasetę, status płatności rozpoczęta
Allegro Finanse - Kupujący [edycja] wybrał sposób zapłaty i dostawy w ofercie (8891553150)
Proszę o wyjaśnienie powodu anulowania płaności oraz o włatę za wysłaną kasetę i sfinalizowanie rozpoczętej transakcji, mam nadzieję że to tylko błąd a nie próba wyłudzenie
----- Original Message -----
From: Allegro
To: [edycja]
Sent: Monday, May 17, 2021 6:07 PM
Subject: Allegro Finanse - Kupujący [edycja] wybrał sposób zapłaty i dostawy w ofercie (9196828519)
|
Był status płatność rozpoczęta, chciałem szybko wysłać zakupiony produkt, po prostu być fair, a kupujący anulował płatność, i co lepsze chciał zakupić kolejny. Napisałem - bez odpowiedzi, tel. nie odebrał. Po prostu nie spodziewałem się że ktoś połaszczy się na kasetę za 35 zł....
@musicas Płatność rozpoczęta to rozpoczęta a nie zakończona 😞 będzie nauczka na przyszłość, wysyłamy dopiero jak jest zakończona 🙂
musicasczyli w plecy . Najpierw sprawdzaj płatność , potem wysyłka .
U to trzeba zawrócić paczkę. Będziesz w plecy
Co za brzydka nazwa firmy, aż Allegro musiało wypiipować 🙂
@musicas Wyślij kupującemu wezwanie do zapłaty, wyznacz tam ostateczny termin i poinformuj, że po tym czasie zgłosisz sprawę na policję. Jeśli nie zapłaci, zrób to. Czasem jeden telefon z komisariatu wystarczy, aby kupujący się obudził i szybko uregulował dług.
Dzięki za podpowiedż, nie wpadłem na to ...