Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy ktoś może wie czy jest możliwe żeby przy wystawianiu z własnego pliku csv (nie szablonu allegro) oferty były publikowane z podaną w pliku sygnaturą i tytułem?
Bo póki co wszystko ładnie się wystawia ale allegro ignoruje pole Sygnatura i Tytuł oferty, oferty wystawiają się bez sygnatury i z tytułem katalogowym co mi nie pasuje bo te tytuły są do kitu.
przykładowo taki plik
ID produktu,Sygnatura/SKU Sprzedającego,Liczba sztuk,Cena,Tytuł oferty
d0e243bb-089d-48cc-925e-f4dfa48c380f,MX003-930,100,3.99,WIESZAK TŁUMIKA VW GOLF/PASSAT
@mix-mce Cześć. 🙂 Dopytam i wrócę do Ciebie z odpowiedzią
@mix-mce Dostałam odpowiedź, że niestety na ten moment pliki spoza formatu allegro tak się będą zachowywać. Zachęcamy do użycia szablonu allegro, który umożliwia wykorzystanie większej liczby funkcjonalności tego kanału wystawiania.
@ko_alka tak... tylko że na ten moment szablon allegro zawiera w większości niepotrzebne śmieci bo do wystawienia oferty potrzebnych jest 3-5 kolumn a jest ich tam ile? 50-60? a po drugie jest tyle powielonych towarów że co chwilę dostaję błędy że nie można dopasować produktu i muszę sobie ręcznie szukać. Nie mówiąc już o tym że towary które powinny być w tej samej kategorii zwykle rozwalone są po kilku różnych i kolejne błędy.
Strata czasu.