Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam pytanie. Czy wytłumaczy mi ktoś, o co chodzi z tym projektem? Wystawiłem 3 dni temu dwie oferty na sklepie firmowym i teraz, zamiast znajdować się w moim asortymencie, wiszą w jakimś projekcie.
Już nie mam w projekcie 🙂 teraz mam w rubryce "szkic".
Chciałbym się tylko dowiedzieć czy wystawiane oferty będą widoczne dla kupujących? Czy jeszcze muszę coś do nich dorobić, czy tylko czekać?
mam podobnie i również chciałbym się dowiedzieć czym mam czekać czy coś z tym robić?
@AutoCzesci_MB @PicassoShop poproszę o numery przykładowych ofert, których to dotyczy.
nr: 16189875827 i nr: 16189702351
16187809604 ; 16187606708
@PicassoShop @AutoCzesci_MB te oferty nie zostały wystawione. Jako szkice zapisujemy oferty, które nie zostały wystawione, a jedynie utworzone. Wejdźcie proszę w podane oferty, możecie je odnaleźć wybierając w filtrach "szkice", przeniesiemy Was do formularza wystawiania i spróbujcie je wystawić.
Jeśli pojawi się błąd, poproszę o zrzuty ekranu z całego formularza wystawiania, z pełnym oknem przeglądarki (z paskiem z adresem strony oraz godziną i datą).
Dziękuję za pomoc, jedna wskoczyła od razu, a w drugiej ofercie miałem połączone z katalogiem, który nie istnieje. Bardzo Pani dziękuję za pomoc i pozdrawiam 🙂