Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ostatnio bardzo często trafiają mi się kupujący za pobraniem, którzy potem nie odbierają paczek pobraniowych. Paczka wraca do mnie a ja ponoszę dodatkowo koszt zwrotu paczki. Moim zdaniem allegro powinno wprowadzić możliwośc wystawienia negatywnej oceny takiemu kupującemu, aby ostrzec innych sprzedających przed taką osobą. Jeśli ja nie wyślę paczki na czas mam negatywa, a jak ktoś nie odbiera to ja za to płacę i nawet nie mogę zablokować takiej osoby , bo wg regulaminu allegro dopiero po 3 zakupach od takiej osoby mogę ją zablokować. Nie wiem gdzie można napisać jakieś prośby do allegro o wprowadzenie możliwości dodawania opinii o kupującym - jeśli nie odbierze paczki. Wtedy zawsze mając zamówienie za pobraniem można sprawdzić kupującego , czy wysłać mu za pobraniem czy nie. Lub allegro powinno blokować takim osobom możliwośc kupowania za pobraniem. Allegro powinno wspierać nie tylko kupujących ale też sprzedających.
wyłącz przesyłki za pobraniem 🙂 nie będzie problemu, my to zrobiliśmy od 2 tygodni jest spokój nie trzeba się siłować 😉
@stelglin zachęcam Ciebie do zgłoszenia pomysłu przez formularz [zgłoś swój pomysł]. Trzymam kciuki za wprowadzeniem Twojego pomysłu.