Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam wysyłkę natychmiast czyli w 24h zawsze wysylam tego samego dnia jeżeli klient zlozy zamówienie do 11
Gdy widzę nowe zamówienie klikam na w realizacji a gdy paczka jest gotowa do wysyłki wpisuje w zakładce akcje nadaj numer przesyłki i wpisuje numer i z automatu zmienia status z w realizacji na wysłany bo mam abonament podstawowy
I moje pytanie skąd ten poziom 0% jak to zmienić wysylam zdjęcia dla podglądu
Ja jak coś trzeba dopisać już na wygenerowanej etykiecie to przed wydrukiem używam edycji w PDF i wpisuje.
Zresztą już się przyzwyczaiłem do tego
A z tą zamianą zawartości na numer to żeby może faktycznie żeby paczki nie robiły się puste w środku 😀
@la_nika Teraz juz ta
@la_nika witam
TAK JAK pisaliśmy połączyłem konto allegro z dpd online dzis drukowałem etykiety logując się przez dpddalem import allegro zaimportowało mi aukcje wydrukowałem je wchodzę na allegro i status widnieje nadal nowe no to wszedłem w zakładki zamówienia AKCJE i dałem dodaj numer przesyłki wpisałem i zmieniło status na wysłane i teraz moje pytania
1. Czy powinno automatycznie po importowaniu aukcji na dpd online zmienić mi status na wysłane i automatycznie powinno nadać numer przesylki?
2. Statystyki nadal 0% nic się nie zmieniło
@FHU_IBAG abyśmy mogli otrzymać od DPD numer listu przewozowego oraz informacje o statusie przesyłki powinieneś prawidłowo przekazać zaszyfrowany adres email Kupującego, który otrzymujesz po zakupie, możesz go zanaleźć w zakładce Zamówienia. Przy danym zakupie po kliknięciu opcji "Kopiuj e-mail" można go wkleić do DPD Online. W innym przypadku należy dodawać numer przesyłki ręcznie, dlatego sugeruję dodawanie adresów mailowych podczas tworzenia przesyłek. Chodzi o taki adres mailowy:
Dane w statystykach są aktualizowane codziennie w godzinach porannych, jeśli w terminie dodałeś numery listów przewozowych, to po aktualizacji procent wysyłek w terminie powinien wzrosnąć.
@la_nika adres e-mail ten zaszyfrowany automatycznie się skopiował jak zaimportowałem aukcje z allegro sprawdzałem na liście przewozowym
Halo Proszę o pomoc
@FHU_IBAG poprosiłam o kontakt w tej sprawie naszego Doradcę, który już wysłał do Ciebie maila. Mam nadzieję, że w ten sposób uda się wszystko wyjaśnić 🙂