Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam Serdecznie,
Czy jest możliwość nadania do klienta paczki dpd wraz z odbiorem towaru? Wysłałem błędny towar do klienta i nie chciałbym stwarzać mu problemów. Chciałbym wysłać do niego paczkę dpd z odbiorem błędnego towaru.
Korzystam z wysyłam allegro czy jakoś tak 🙂
Zamówiłem rozmowę przez kontakt allegro, ale jestem już przekierowywany 4 raz, nie mam siły rozmawiać z tymi konsultantami ^^
Z tego co mi wiadomo to przez allegro tego nie zrobisz. Wygeneruj list przewozowy dla błędnego towaru i podeślij klientowi - niech wyda paczkę kurierowi przy doręczeniu tej właściwej.
No a Pani z infolini mówi, że chyba się da, tylko przekieruje mnie do odpowiedniego działu (4 dział) 😄
@metal-shop bez umowy przez WzA tego nie zrobisz, a nie był to przypadkiem zakup smart, może ma darmowy zwrot ?
Nie, nie był to zakup smart
@metal-shop Nie ma takiej możliwości, by zlecić tego typu odbiór na umowie Allegro. Możesz to zrobić jedynie na własną rękę, na przykład na stronie wybranego przewoźnika.
Sami nie wiecie co macie na tym allegro. Jakoś przez allegro wysyłam wysłałem towar z opcja przesyłka zwrotna.
Dobra - mam 🙂 Gdyby ktoś się zastanawiał jest to możliwe 😉 Ja akurat korzystam z zewnętrznego oprogramowania, więc tutaj wystarczyło kliknąć "ptaszka" przesyłka zwrotna