anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

WZA problem z utworzeniem paczki

skyshoptest
#7 Wielbiciel#

Server error: `PUT https://api.allegro.pl/parcel-management/parcel-create-commands/0c6402e8-ece8-476a-bc31-5d6d14d79d95` resulted in a `500 Internal Server Error` response: {"errors":[{"code":"INTERNAL_SERVER_ERROR","message":"Internal server error.","details":null,"path":null,"userMessage":" (truncated...)

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@skyshoptest Czy mogłabym prosić Cię o zrzut ekranu z widocznym komunikatem oraz numer zamówienia, którego dotyczy zgłoszenie? 

Wiktoria
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

skyshoptest
#7 Wielbiciel#

@w_kiwi tworzenie paczki jest realizowane przez państwa api 

nr żądania to 0c6402e8-ece8-476a-bc31-5d6d14d79d95 to powinno wystarczyć  🙂 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@skyshoptest Do weryfikacji potrzebne są dane, o które prosiłam wyżej. 🙂 Zrzut powinien obejmować cały ekran wraz z datą, godziną oraz paskiem adresowym przeglądarki. 

Wiktoria
   Moderatorka

oznacz moderatorów

skyshoptest
#7 Wielbiciel#

Ale skoro pracuję po API to nie muszę korzystać z przeglądarki. Równie dobrze mogę odpalać komendy w postman lub curl

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@skyshoptest Otrzymałam informację, że  kod 500 może świadczyć o chwilowej niedostępności naszej usługi, zatem rekomendujemy ponownie próby nadania paczki. Jeśli problem nadal będzie występować, proszę o informację wraz z nowymi command Id. Możesz również skonsultować to tutaj: https://github.com/allegro/allegro-api

Wiktoria
   Moderatorka

oznacz moderatorów