Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, piszę do Państwa z takim zapytaniem, kupiłem u pewnego sprzedającego przedmiot za pobraniem, który został mi przysłany uszkodzony. Próbowałem polubownie załatwić sprawę dzwoniąc do sprzedającego, lecz nie przyniosło to efektu. Postanowiłem więc założyć kupującemu dyskusję... ten w ramach "rekompensaty" za założenie mu dyskusji, zakupił u mnie najdroższy przedmiot jaki miałem w ofercie. Dodam ,że prowadzę jedynie odbiór osobisty więc wątpię ,żeby po niego przyjechał - zrobił to po prostu po złości. Co mogę zrobić z tą sytuacją?
@B16011965 szczelcie se po negatywie a potem na piwo, jak małe dzieci 😄
Nie o to tu chodzi, żeby dać sobie po negatywie... Chciałem normalnie załatwić sprawę, aczkolwiek widzę, że sprzedający nie panuje nad emocjami...
wg szczujni izrael to tylko kupujący są "nienormalni" a tu jak się czyta to mam wątpliwości kto.😛
powiedział naczelny szczuj rzeczypospolitej ten od szczucia wszystkiego co sprzedaje dyskusją
To po co udostepniasz odbior osobisty?
Bo prowadzę odbiór osobisty ?!
nie zrozumiałeś odbiór osobisty w przypadku niewystąpienia transakcji jest najtrudniejszy do udowodnienia że jej nie było pokopiesz się jak z koniem z allegro to zrozumiesz bo ci kupujący nie odpisze nawet ze rezygnuje
Na pewno mi nie odpisze, ewidentnie chodziło mu o to abym "poniósł" konsekwencje założenia mu dyskusji, i żebym zapłacił rabat transakcyjny... ale chyba allegro ma do wszystkiego wgląd, od razu widać ,że gość po złości zrobił, nawet nie pofatygował się kupić coś z innego konta tylko z tego co założyłem mu dyskusję.
nic. odczekaj swoje i wystaw ponownie
Ale przecież to nie jest rozwiązanie... Nie mogę gdzieś tego zgłosić ? Przecież tacy ludzie nie powinni nic sprzedawać!!!
Nie sądzę żeby Allegro mu coś zrobiło, jak zrobił to raz.
Klikając "kup teraz" zawarł ze mną "umowę" z której powinien się wywiązać. Wiem na pewno ,że tego nie zrobi, jak mogę postąpić ?
@B16011965 Napisz do allegro przez formularz kontaktowy.
Opisz sytuację, przedstaw dowody na złośliwe działanie i może uda się anulować prowizję.
Poza tym raczej niewiele można zrobić.
Mozesz mu wyslac przedsadowe wezwanie do zpalcenia za towar plus naliczyc bezumowne magazynowanie ale wtedy sie dopiero wku...wi
możesz zgłosić allegro. Ale przejrzyj to forum - Allegro powie, że miał prawo zrezygnować i jeśli sie to nie powtórzy, to nie będzie stosowac sankci