anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zablokowana sprzedaż- Dziwna sytuacja

werameble
#7 Wielbiciel#

Witam, mam problem ponieważ od kilku dni mam zablokowaną sprzedaż. Dokładnie chodziło o jedno zamówienie które było już po terminie a w dalszym ciągu go nie wysłałem. Allegro poprosiło abym rozwiązał tą sprawę z kupującym, wszystko było dokumentowe na dyskusji, doszliśmy do porozumienia i poprosiłem ALLEGRO o odblokowanie sprzedaży otrzymałem wiadomość e-mail że moja sprawa została przekierowana do odpowiedniego działu. Tak trafiłem na Pana Stanisława którego nie interesowała rozwiązana dyskusja lecz negatywny komentarz który jakiś czas temu dostałem ( pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło) klient zrezygnował z zamówienia które było za pobraniem ponieważ nie otrzymał go przed świętami po czym wystawil negatywną opinie. Ale co najlepsze Pan Stanisław napisał że mam konto powiązane o NICKU [edycja] w którym sprzedaż również została zawieszona o ze względu na powiązanie muszę napisać do Nich wiadomość właśnie z tamtego konta. Pierwszy raz na oczy widzę ten login a Pan Stanisław upiera się że ma niezbite dowody na to że konta są powiązane ale nie może ich wyjawić. Dla mnie jest to jakaś chora sytuacja jak mogę napisać z drugiego konta które pierwszy raz widzę na oczy 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

RED
#21 Demiurg#

nick jest powiazany z twoim kontem jeżeli z jakiegoś komputera ktoś logował z podobnego numeru ip

allegro nie wyjawia powiązań bo jak znam życie zbierane dane były nielegalne

oznacz moderatorów

werameble
#7 Wielbiciel#

Czyli co mogę zrobić na dobrą sprawę ?? wpisując NICK na allegro wyświetla że użytkownik jest od 11 lat na allegro a ja swoją sprzedaż i konto mam od 5 lat 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@werameble Kwestię blokady możesz wyjaśnić jedynie z osobami, które znają szczegóły tej sprawy i korespondują z Tobą. Na Gadane niestety nie jesteśmy w stanie pomóc.

Natalia
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

werameble
#7 Wielbiciel#

Czyli po prostu kogoś widzi mi się spowoduje zamknięcie mojej firmy ponieważ nie mam już prawie żadnej aukcji, pieniądze oczywiście są zamrożone i nie przechodzą na konto a tamta strona po tym jak napisałem źe prowadzę działalność od 5 lat a powiązane konto z którym mam podobno coś wspólnego na allegro istnieje od 11 lat allegro nic nie odpisuje 

oznacz moderatorów

AlePiesio
#14 Krzewiciel#
oznacz moderatorów