Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam problem ponieważ od kilku dni mam zablokowaną sprzedaż. Dokładnie chodziło o jedno zamówienie które było już po terminie a w dalszym ciągu go nie wysłałem. Allegro poprosiło abym rozwiązał tą sprawę z kupującym, wszystko było dokumentowe na dyskusji, doszliśmy do porozumienia i poprosiłem ALLEGRO o odblokowanie sprzedaży otrzymałem wiadomość e-mail że moja sprawa została przekierowana do odpowiedniego działu. Tak trafiłem na Pana Stanisława którego nie interesowała rozwiązana dyskusja lecz negatywny komentarz który jakiś czas temu dostałem ( pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło) klient zrezygnował z zamówienia które było za pobraniem ponieważ nie otrzymał go przed świętami po czym wystawil negatywną opinie. Ale co najlepsze Pan Stanisław napisał że mam konto powiązane o NICKU [edycja] w którym sprzedaż również została zawieszona o ze względu na powiązanie muszę napisać do Nich wiadomość właśnie z tamtego konta. Pierwszy raz na oczy widzę ten login a Pan Stanisław upiera się że ma niezbite dowody na to że konta są powiązane ale nie może ich wyjawić. Dla mnie jest to jakaś chora sytuacja jak mogę napisać z drugiego konta które pierwszy raz widzę na oczy
nick jest powiazany z twoim kontem jeżeli z jakiegoś komputera ktoś logował z podobnego numeru ip
allegro nie wyjawia powiązań bo jak znam życie zbierane dane były nielegalne
Czyli co mogę zrobić na dobrą sprawę ?? wpisując NICK na allegro wyświetla że użytkownik jest od 11 lat na allegro a ja swoją sprzedaż i konto mam od 5 lat
@werameble Kwestię blokady możesz wyjaśnić jedynie z osobami, które znają szczegóły tej sprawy i korespondują z Tobą. Na Gadane niestety nie jesteśmy w stanie pomóc.
Czyli po prostu kogoś widzi mi się spowoduje zamknięcie mojej firmy ponieważ nie mam już prawie żadnej aukcji, pieniądze oczywiście są zamrożone i nie przechodzą na konto a tamta strona po tym jak napisałem źe prowadzę działalność od 5 lat a powiązane konto z którym mam podobno coś wspólnego na allegro istnieje od 11 lat allegro nic nie odpisuje