Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Oni nie powiedza
sam musisz dojść do tego
a nie mieszkałeś pod jednym adresem z osoba która miała konto na allegro? Albo w jednym budynku i mieliście wspólne IP? Szukanie igły w stogu siana ale wygląda że się żegnasz z allegro
Witam Pani Moniko, okazało się że numer klienta z którym mam powiązania to nr mojej żony która założyła allegro zanim się poznaliśmy i na codzień je używa.
Allegro zablokowało mnie prawdopodobnie tak jak Pani napisała, korzystamy z jednej sieci. Przez ostatnie 3 dni zespół allegro nie chciał pomóc, żona żadnej wiadomości od nich nie dostała co powinno być automatycznie zrobione gdy mnie zablokowali aby jak najszybciej rozwiązać sprawę. Takie blokady mogą się wiązać z odcięciem od jedynej formy utrzymania oraz doprowadzić do utracenia płynności finansowej. Blokowanie konta tylko dlatego że ktoś użył tej samej sieci jest niepoważne, a jak już blokują z tego powodu to powinni poinformować że konto zostało zablokowane z powodu używania tej samej sieci.
Pełna zgoda
ale tu jest taki świat
allegro wychodzi z założenia że korzystanie z allegro nie jest obowiązkowe
@tomasz_watkowski zacząłeś tak oficjalnie, że w pierwszym momencie , to myślałem, że odpowiadasz konsultantce Allegro 😁