anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zablokowane słowo w tytule oferty

coffee-world
#10 Popularyzator#

Chcę wznowić aukcje z oryginalnymi saszetkami senseo, jednak nie mogę, ponieważ zarzuca mi, że to nie to. Poniżej komunikat. To już kolejna tego typu sytuacja. Proszę o odblokowanie możliwości sprzedaży tych ofert pod normalną nazwą.

"Wystąpił błąd - Tytuł Twojej oferty lub jej dalszy opis może wprowadzać w błąd co do pochodzenia towaru, jego producenta lub marki i tym samym naruszać prawa firmy, która współpracuje z nami w ramach programu Współpraca w Ochronie Praw. W opisie Twoich ofert używasz zarejestrowanego słownego znaku towarowego w celu sprzedaży produktu innej marki (widocznej w sekcji ‘Parametry’).1222"

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

coffee-world
#10 Popularyzator#

średnia odpowiedź na pytanie przez ten śmieszny formularz  wynosi 2-3 dni, a żeby rozwiązać problem to tych odpowiedzi ze 3-4 czyli tydzień zabawy. Podziękuję.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@coffee-world podaj numer oferty. Będę mogła to wówczas zweryfikować. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

coffee-world
#10 Popularyzator#

14624144059

14811608032

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@coffee-world dziękuje. Konsultuję sprawę. 

Nicol
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@coffee-world wracam z odpowiedzią. Zaakceptuj program ochrony marek i spróbuj ponownie.

Zrobisz to w zakładce Ochrona Marek. Zapoznaj się z Warunkami Ochrony Marek. Przeczytaj nie tylko informacje zawarte w tej zakładce, ale przejdź też do regulaminu i załączników. Przejdź do sekcji Potwierdź, że znasz Warunki Ochrony Marek. Tam zaznacz opcję Znam i rozumiem Warunki Ochrony Marek.

Nicol
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów