Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o pomoc moderatorów.
W dniu 26 czerwca Allegro zablokowało wypłaty Przelewy24 z powodu nie przesłania dokumentów weryfikacyjnych (skan dowodu tożsamości). Dokumenty tego samego dnia zostały przesłane. Minęło 10 dni roboczych i weryfikacja trwa nadal i nie zanosi się aby szybko się zakończyła. W zeszłym tygodniu nawiązałem kontakt zarówno z Przelewy24 jak i Allegro, dosłałem brakujące oświadczenie PEP na email. Przelwy24 kontaktują się pomocą techniczną Allegro, a Allegro kontaktuje się z Przelewy24 i nic z tego nie wynika, proszę o cierpliwość. Przelewy24 chcą aby wysłać oświadczenie PEP przez Allegro tak jak wysyłało się skan dowodu tożsamości jednak przy weryfikacji w toku na Allegro nie ma możliwości ponownego załączenia jakichkolwiek dokumentów, takie błędne koło. Znaczna część środków jest przetrzymywana już 2 tygodnie co zaczyna odbijać się negatywnie na płynności finansowej firmy.
Osoby z Supportu proszę o pomoc w rozwiązaniu tego galimatiasu.
@szwedzkistyl_pl Sprawa jest już wyjaśniana w korespondencji mailowej, więc jedynym, co mogę napisać, jest prośba o cierpliwość. Kiedy tylko konsultanci uzyskają informacje niezbędne do udzielenia odpowiedzi, otrzymasz kolejną wiadomość.
Sprawa została pozytywnie zakończona. Nie zmienia to faktu, że zbyt długo to trwało. Gdybym się nie upomniał to bym nawet nie wiedział, że pewnych dokumentów brakuje bo nikt mnie o tym nie poinformował.