Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Do Allegro: Dlaczego w zakładce: "Otrzymane oceny" mamy oceny na poziomie 4.9 a w zakładce: "Jakość mojej sprzedaży" 4.0 i informację że poziom nieakceptowalny ? O co tu chodzi ?
@gobinsklep, lepsza miara dotyczy ostatnich 12 miesięcy, a gorsza ostatnich 30 dni.
W takim razie dlaczego z powodu jednej negatywnej opinii od kupującego, który zupełnie nie ma racji wymaga się od sprzedającego poprawy jakości sprzedaży. Dlaczego piszecie że poziom opinii jest nieakceptowalny. Z tego wynika że sprzedający musi zawsze przystać na warunki kupującego bo z zemsty dostanie negatywa. To kompletnie niesprawiedliwe.
@gobinsklep jesteś sprzedawcą na allegro ... nie oczekuj sprawiedliwości .
Fajnie że nie tylko ja mam wrażenie, że sprzedający na allegro to jak zło konieczne.
Tutaj sprawiedliwość jest gatunkiem na wyginięciu za to powstają inne jak produktyzacja ,regulamin allegro czy prowizja od kosztów wysyłki.
@gobinsklep, jakość sprzedaży na Allegro obejmuje kilka obszarów - każdy z nich zawiera w sobie poszczególne miary, za które możesz zyskać punkty. Są to:
Więcej na temat tego, w jaki sposób możesz poprawić np. miarę Oceny od kupujących, znajdziesz tutaj.
od wczoraj handlujesz na Allegro ? 😄