Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Coś się poprzestawiało i na moim koncie sprzedażowym jako pierwsza otwiera się zakładka Zakupy. Zaraz mnie coś trafi normalnie 🙄 Kolejne udogodnienie dla komfortu sprzedaży ?
Potwierdzam, u mnie to samo.
Znowu jakaś Kura grzebie?
Kura z kogutem na czele.😂
To eksperyment - kolejny zresztą - pod tytułem "ile zniesie sprzedająca, zanim naprawdę ją trafi?"
Musisz im wysłać filmik, jak tłuczesz głową w ścianę - albo coś w tym guście. Wtedy uznają badanie za zakończone sukcesem, opiszą rezultaty w renomowanym periodyku wariatologicznym i dadzą spokój😂
Nie dadzą spokoju 😆
Wyjdą z założenia
"Kuj żelazo póki gorące" 🤣
Zakładka wróciła na swoje miejsce ale siniaki od tłuczenia w ścianę jeszcze nie zeszły 🤣🤣
Fotografuj siniaki!!!
Będzie jak znalazł na okoliczność przyszłych ekskre... eee, znaczy eksperymentów😁
Przez te ich eksperymenty to łepetyna może się wcale nie zagoić .
@Kaliope_Brzeg @Agent051 @Kasiulki2 Tym razem to nie my i żaden z naszych testów, więc jeśli sytuacja się powtarza i jest aktualna, będę wdzięczna jeśli prześlecie nam krótki filmik, który to obrazuje. Najlepiej bezpośrednio na spolecznosc@allegro.pl, sprawdzimy co się dzieje.
@_HolaOla_ To było w niedzielę wieczorem. Gdyby trwało dalej na pewno byś o tym wiedziała, a ten wątek miałby pewnie kilkadziesiąt wpisów.