Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Dziś allegro zakończyło mi ponad 3000 aukcji, wcześniej otrzymałam maila, że allegro rozłączyło produkty i po kilku godzinach nagle aukcje zaczęły się zakańczać 🤔
Próbuje je wznowić łącząc od nowa z produktem i przez chwilę jest dobrze, ale po 20 minutach aukcja ponownie się zakańcza 🤷
Czy może mieć to związek z łączeniem produktów na allegro??
Błagam o pomoc 🙏😊
akcja AllegroKlean
@AutoKlean Cześć. 🙂 Którego konta dotyczy ta sytuacja? Czy możesz podać mi przykładowe numery ofert?
Dzień dobry,
temat dotyczy konta pod loginem goball.
Przykładowy numer oferty: 12652477933
Oferty zaczęły zakańczać się wczoraj około godziny 18 i każda próba wznowienia ich kończy się ponownym zakończeniem po kilku minutach .
Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam 🙂
@AutoKlean Dziękuję za informację, skonsultuję tę sytuację i wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 🙂
@AutoKlean Oferty te nie zostały zakończone ani przez naszego pracownika, ani systemowo. Historia oferty wskazuje na to, że została ona zakończona z pozycji Twojego konta (zakończenie przez API). Sprawdź proszę, czy jakieś narzędzie zewnętrzne nie kończy Twoich ofert.
Dziękuję serdecznie za odpowiedź.
Już wyjaśniamy tą sprawę z firmą zewnętrzną z którą współpracujemy.
Pozdrawiam 🙂
I jakie jest rozwiązanie zaistniałej sytuacji ? Może to komuś pomoże w przyszłości 😉
Dokładnie. Wczoraj - 04.11.2022 miałem problemy ze wznawianiem aukcji z poziomu Allegro. Generalnie - chyba wszystkie w końcu udało mi się wznowić. Kilka musiałem parę razy wznawiać.