anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakaz sprzedaży produktów firmowych na kontach zwykłych.

tylkouniego
#9 Pomysłodawca#

Czy dobrze rozumiem , że od 2 wrzesnia allegro zamknie moje oferty na zwykłym koncie ale nie firmowym jeśli sprzedaję używane klocki Lego? chodzi mi o przepis że nie wolno sprzedawać produktów określonych marek wyszczególnionych na liście przygotowanej przez allegro a Lego się na tej liście znajduje. Czy to chodzi o rzeczy nowe tylko?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@tylkouniego tak od 2 września nie wystawisz ofert marek chronionych na Allegro na koncie zwykłym, takie oferty będziesz mógł wystawić na Allegro Lokalnie.  

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

tylkouniego
#9 Pomysłodawca#

A te aukcje które już są wystawione?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@tylkouniego zostaną zakończone jeśli wystawiasz je na Allegro z konta zwykłego. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

tylkouniego
#9 Pomysłodawca#

A jeśli przeniosę je na allegro lokalnie to ile potem mam czasu na ich " ręczne " wystawienie? bo trzeba tam dla kazdej aukcji uzupełnić recznie np. sposób dostawy - czy jest na to jakiś określony czas?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@tylkouniego nie możesz przenieść ofert z Allegro na Lokalnie, musisz je tam od nowa wystawić i nie ma na to określonego czasu. 
Podkreślę, że dotyczy to tylko kont zwykłych, jeśli masz konto firmowe to nie będziesz mógł z niego wystawić ofert z listy marek Chronionych na Lokalnie. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów