Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy dobrze rozumiem , że od 2 wrzesnia allegro zamknie moje oferty na zwykłym koncie ale nie firmowym jeśli sprzedaję używane klocki Lego? chodzi mi o przepis że nie wolno sprzedawać produktów określonych marek wyszczególnionych na liście przygotowanej przez allegro a Lego się na tej liście znajduje. Czy to chodzi o rzeczy nowe tylko?
@tylkouniego tak od 2 września nie wystawisz ofert marek chronionych na Allegro na koncie zwykłym, takie oferty będziesz mógł wystawić na Allegro Lokalnie.
A te aukcje które już są wystawione?
@tylkouniego zostaną zakończone jeśli wystawiasz je na Allegro z konta zwykłego.
A jeśli przeniosę je na allegro lokalnie to ile potem mam czasu na ich " ręczne " wystawienie? bo trzeba tam dla kazdej aukcji uzupełnić recznie np. sposób dostawy - czy jest na to jakiś określony czas?
@tylkouniego nie możesz przenieść ofert z Allegro na Lokalnie, musisz je tam od nowa wystawić i nie ma na to określonego czasu.
Podkreślę, że dotyczy to tylko kont zwykłych, jeśli masz konto firmowe to nie będziesz mógł z niego wystawić ofert z listy marek Chronionych na Lokalnie.