Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dla tych co nie wiedzą
info z pisowskiego portalu
https://wpolityce.pl/polityka/491068-stan-zagrozenia-epidemicznego-co-bedzie-zamkniete-sprawdz
generalnie też wspominali o ograniczeniu transportu towarów innymi środkami niż ruch samochodowy
nie wiem jak u Was, ale od kilku dni mam spadek sprzedaży o 30-40% 😞
Niestety nie sprzedaję ryżu ani mąki
@RLisNiestety to normalne. jak nie sprzedajesz towarów "pierwszej potrzeby" . 😞 . Podejrzewam że to dotknęło wszystkich..
To Cię pociesze mi padła sprzedaż o 95 % 😞 😞 😞
@RLis @kostas11 a powiedzcie mi proszę czy obserwując tak duży spadek sprzedaży zaobserwowaliście także dzienne zmniejszenie wydatków na kampanie allegro Ads ??
U mnie sprzedaż stanęła prawie całkiem, ale cały budżet na kampanie oczywiście został czy dziś czy wczoraj wykorzystany ?? Jest to troszkę zastanawiające.
Niby realne, ale jednak troszkę dziwne. Nie sądzicie ?
@DAFIT_P u mnie spadek o 95 % ale branża kolekcjonerska dziś hula żarcie i higiena 🙂
Też 50% lekko licząc.
a u nas sprzedaż nie spadła tylko wzrosła
mamy dość dobrze zaopatrzony magazyn - kto u nas był to wie jak to wygląda
ale bardzo mocno wzrosła sprzedaż lokalna
boimy się o ciągłość dostaw i głupawe działania allegro
Serwis zablokował masę kont sprzedawców, którzy nie wyrobili się ze sprzedażą maseczek i innych środków higienicznych - skąd mieli mieć towar jak są problemy z ich dostępnością i ceną
Jak stanie transport kołowy czy też dostawy z chin (poczta polska już wprowadza ograniczenia) - to wiele branż będzie miało problemy
Ja bym nie wierzył w ADS'y, testowałem to na Allegro kiedyś i jednym z promowanych produktów był produkt baardzo rzadki, a pomimo to wyświetlenia na nim były ogrome, sprzedaży oczywiście w ogóle ^^
Tak samo wygląda sprawa z portalem "C", kosmiczne wyświetlenia, CPR się zgadzają a sprzedaż z tego niewielka, dlatego po prostu unikam tego bo sprawdzić czy ktoś to kliknął był realną osobą nie jestem w stanie, a żadna z firm z takimi usługami nie powie że coś jest nie tak u nich, to że ktoś nie kupił to wina produktu/zdjęcia/ceny/kolory i czego tam sobie nie wymyślisz, na moje kombinacja żeby wyciągnąć siano 🙃
@RLis to się ciesz u mnie spadła o 70% na dodatek ludzie masowo zwracają towar bo boja się chyba że na chleb nie będą mieli