anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zamknięcie Polski i ograniczenia w handlu

RED
#21 Demiurg#

Dla tych co nie wiedzą

info z pisowskiego portalu

https://wpolityce.pl/polityka/491068-stan-zagrozenia-epidemicznego-co-bedzie-zamkniete-sprawdz

generalnie też wspominali o ograniczeniu transportu towarów innymi środkami niż ruch samochodowy

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

RLis
#10 Popularyzator#

nie wiem jak u Was, ale od kilku dni mam spadek sprzedaży o 30-40% 😞

Niestety nie sprzedaję ryżu ani mąki

oznacz moderatorów

pinsplash
#21 Demiurg#

@RLisNiestety to normalne. jak nie sprzedajesz towarów "pierwszej potrzeby" . 😞 . Podejrzewam że to dotknęło wszystkich..

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

To Cię pociesze mi padła sprzedaż o 95 %  😞 😞 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

DAFIT_P
#8 Zapaleniec#

@RLis  @kostas11 a powiedzcie mi proszę czy obserwując tak duży spadek sprzedaży zaobserwowaliście także dzienne zmniejszenie wydatków na kampanie allegro Ads ?? 

U mnie sprzedaż stanęła prawie całkiem, ale cały budżet na kampanie oczywiście został czy dziś czy wczoraj wykorzystany ?? Jest to troszkę zastanawiające. 

Niby realne, ale jednak troszkę dziwne. Nie sądzicie ? 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@DAFIT_P  u mnie spadek o 95 %  ale branża kolekcjonerska dziś hula żarcie i higiena 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

peentech
#9 Pomysłodawca#

Też 50% lekko licząc.

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

a u nas sprzedaż nie spadła tylko wzrosła

mamy dość dobrze zaopatrzony magazyn - kto u nas był to wie jak to wygląda

ale bardzo mocno wzrosła sprzedaż lokalna

boimy się o ciągłość dostaw i głupawe działania allegro

Serwis zablokował masę kont sprzedawców, którzy nie wyrobili się ze sprzedażą maseczek i innych środków higienicznych - skąd mieli mieć towar jak są problemy z ich dostępnością i ceną

Jak stanie transport kołowy czy też dostawy z chin (poczta polska już wprowadza ograniczenia) - to wiele branż będzie miało problemy

oznacz moderatorów

Adekpol
#13 Ambasador#

@DAFIT_P 

Ja bym nie wierzył w ADS'y, testowałem to na Allegro kiedyś i jednym z promowanych produktów był produkt baardzo rzadki, a pomimo to wyświetlenia na nim były ogrome, sprzedaży oczywiście w ogóle ^^

Tak samo wygląda sprawa z portalem "C", kosmiczne wyświetlenia, CPR się zgadzają a sprzedaż z tego niewielka, dlatego po prostu unikam tego bo sprawdzić czy ktoś to kliknął był realną osobą nie jestem w stanie, a żadna z firm z takimi usługami nie powie że coś jest nie tak u nich, to że ktoś nie kupił to wina produktu/zdjęcia/ceny/kolory i czego tam sobie nie wymyślisz, na moje kombinacja żeby wyciągnąć siano 🙃

oznacz moderatorów

-orbitkownia-
#12 Orędownik#

@RLis  to się ciesz u mnie spadła o 70% na dodatek ludzie masowo zwracają towar bo boja się chyba że na chleb nie będą mieli 

oznacz moderatorów