anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zapytanie o 8 darmowych wysyłek w ramach Smart

MAMY ROZWIĄZANIE!
zawadczanka_19
#8 Zapaleniec#

Jestem sprzedającym .Mam zapytanie o 8 darmowych wysyłek w ramach Smart. Ja mam wykupiony i aktywny SMART.W ramach promocji Allegro napisało mi, że mogę sprzedać poprzez SMART, wysyłam tylko paczkomatem z znaczkiem SMART - do końca października, a teraz że do 31 .12.2022  8 przesyłek, które się odejmują " z puli" po wysłaniu.

Okazuje się , że kilku kupującym wysyłałam w ramach promocji do 30.10.2022 paczki w ramach darmowej przesyłki, a wyjątkowo  u jednej klientki nie zadziałało, gdy przy ustalaniu kosztu dostawy wpisałam zero, i tak musiałam ostatecznie ja zapłacić 9,99 jakie mi potrącono w ramach opłat wobec Allegro. I tylko raz pani kupiła poniżej 40 zł, ale zawsze kupuje za większą kwotę, by uzyskać darmową wysyłkę.

Czy można sprawdzić, z czego to wynika? Czy powodem może być fakt, że ta osoba nie ma wykupionego pakietu Smart? Jak to sprawdzić? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@zawadczanka_19 Cześć. 🙂 Oczywiście — jeśli kupująca nie ma wykupionego pakietu SMART!, to z niego nie skorzysta. Najlepiej będzie, jeśli podasz mi numer tego zamówienia i zweryfikuję to. 🙂 

oznacz moderatorów
zawadczanka_19
#8 Zapaleniec#
Zamówienie z dnia 14 Lis. 2022, 18:48 nie wiem , gdzie jest ten numer w allegro lokalnie.
oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
zawadczanka_19
#8 Zapaleniec#

Tak, ja to wiem, weszłam tam, ale nie ma żadnego numeru, albo czegoś nie widzę.

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@zawadczanka_19 Widzę, że jeśli chodzi o to zamówienie, przesyłka nie została nadana. Jej status to: "Oczekuje na nadanie". Kupująca nie korzysta z Allegro Smart!

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
zawadczanka_19
#8 Zapaleniec#

wszystko jasne . Tak jak przypuszczałam.

oznacz moderatorów