anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zapytanie o sprzedaż

MAMY ROZWIĄZANIE!
MaciejGspiders
#7 Wielbiciel#

Witam serdecznie, czy wy też odnotowaliście przez dwa ostatnie dni tak niską sprzedaż? Nawet przy włączonych wyróżnieniach? allegro ads na 225 pln wczoraj i za cały dzień jedna oferta!, dzisiaj zmniejszone z uwagi na brak środków do 50 pln i żadnej oferty!, zmuszony byłem zrezygnować z nawet z tej promocji z uwagi na WYSOKIE KOSZTA, nawet wyróżnienia nic nie dają! Proszę opowiedzcie jak sytuacja wygląda u was!

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Jak handlujesz produktami takimi samymi jak duże sklepy to możesz nie być widoczny dla potencjalnego klienta. 

oznacz moderatorów
MaciejGspiders
#7 Wielbiciel#

aha, a ty czym handlujesz ?

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Nie masz Smarta to także powód.

oznacz moderatorów
MaciejGspiders
#7 Wielbiciel#

próbuję zdobyć? jak sprzedaż dzisiaj i czym handlujesz ?

oznacz moderatorów
QSell_pl
#9 Pomysłodawca#

Zwróć uwagę na chociażby tytuły ofert, ile kampanie Allegro ADS wygenerowała Ci wyświetleń produktów oraz kliknięć przez ostatnie dwa dni? Czwartek i piątek to w 99% spadki sprzedażowe, natomiast odpowiedź możemy znaleźć już w 1 elemencie. Jeżeli wczoraj wydałeś 225zł to oznacza, że klienci w Twoją ofertę wchodzą- problemu szukaj wewnątrz aukcji.
Opisy nie są responsywne a ich czytelność pozostawia wiele do życzenia. 

oznacz moderatorów
MaciejGspiders
#7 Wielbiciel#

A  może to samo ALLEGRO NIE WYŚWIETLA MOICH Aukcji? JEST TEŻ TAK U WAS?MIELIŚCIE TAK KIEDYŚ? JAK sprzedaż wygląda w soboty i niedziele?!

oznacz moderatorów
QSell_pl
#9 Pomysłodawca#

Sobota - plaża
Niedziela od popołudnia - wzrosty 🙂

oznacz moderatorów
MaciejGspiders
#7 Wielbiciel#

dzięki za odpowiedź! plaża to znaczy dużo ?

oznacz moderatorów
QSell_pl
#9 Pomysłodawca#

Mało 😉

oznacz moderatorów
MaciejGspiders
#7 Wielbiciel#

no ja dopiero od 3 dni mam mało!

oznacz moderatorów
maxr01
#17 Koryfeusz#

Plaża - to znaczy że kupujący się opalają i nic nie kupują.

Sprzedaż - to zależy od tego ile masz wystawionych ofert, im więcej - tym większa sprzedaż.

Jak masz ze 200 - 400 ofert - to Allegro tak robi, że wychodzi ok. 10 sprzedaży na dobę - niezależnie od ceny.

Następna sprawa - ten sam produkt z katalogu - duża firma ma wyświetlaną własną aukcję, mniejsze firmy - masz do porównania "ileś tam ofert". A chodzi o ten sam produkt z katalogu.

--------------------------------------------------------------------------------
Rozumiem, że są ludzie, którzy za 20 gr. będą gnać pchłę przez 20km, lecz nie potrafię ich zrozumieć.
oznacz moderatorów
MaciejGspiders
#7 Wielbiciel#

mam inne doświadczenia!

oznacz moderatorów