anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zastanawiam się jaki język jest językiem urzędowym w PL i dlaczego angielski.

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

Mam wystawione kilka ( na 2600 ) aukcji którym być może należało by dodać informację o bezpieczeństwie użytkowania. Kiedy kliknę w stosowny link wyświetla mi się po angielsku strona z prośbą  o akceptację ciasteczek, a kiedy kliknę w język wyświetlania  to po wybraniu Polskiego przenosi mnie na stronę   całkowicie w języku angielskim a ja uczyłam się jedynego słusznego w tamtym okresie i po ichniemu ani w ząb. Gdyby to chodziło o 1 -2 zdania to użyła bym jakiegoś translatora, ale to są zbyt poważne sprawy.

Mam pytanie, czy nastąpiła w tym temacie jakaś zmiana o której nie wiem?

Czytałam już tutaj kiedyś że takie szopki się dzieją, ale myślałam że to już przeszłość.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@cztery_bez_atu, czy możesz przesłać tutaj zrzuty ekranu obrazujące, jak dokładnie to wygląda? 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

Niestety nie udało mi się powtórzyć " tego numeru" gdyż już nie prosi mnie o potwierdzenie zgody na " ciasteczka" tylko przenosi mnie bezpośrednio na stronę z interesującą mnie zawartością a tam już zlokalizowanie przycisku do zmiany języka nie było problemem. Zwrócę  na to uwagę jutro po włączeniu kompa, gdyż od jakiegoś czasu praktycznie każdorazowo po wyłączeniu i ponownym włączeniu muszę tę zgodę potwierdzać.

oznacz moderatorów

drekenzes
#18 Luminarz#

Parę dni temu ktoś pisał, że połowę ma po angielsku. Jeśli chodzi o informację o bezpieczeństwie, to muszę wystawiać szybko aukcje, bo jak za wolno to mi te informację z kolejnej aukcji usuwa....

RED
#21 Demiurg#

bo allegro zapomniało jakiego języka urzędowego używa się w Polsce

oznacz moderatorów