Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Prowadzę branżę sezonową - sprzęt zimowy.
1.Czy będzie możliwość zawieszenia sprzedaży na okres letni bez utraty wystawionych ofert po 60 dniach. Przecież to jest absurd aby cyklicznie odnawiać oferty i za to płacić przez całe lato. W tym czasie przecież nie zarabiam ani złotówki.
2. Dlaczego w takim przypadku nie można mieć urlopu na całe lato?
wg mnie najłatwiej poprostu razem z końcem sezonu zimowego zakończyć oferty i wrzucić ponownie z poczatkiem kolejnego 🙂
Nie czytałeś uważnie. Po 60 dniach oferty bezpowrotnie tracisz.
wow to słabo, to że stracisz to wiem, ale mam nadzieję, że support pomoże w razie co, ale kurde no nie wiem, jak będę miał pomysł to podrzucę 🙂 może ktoś wpadnie wcześniej na pomysł 🙂
A gdyby ustawić na każdej ofercie że jest ona w przedsprzedaży?
Wtedy z automatu jest informacja że wysyłka zacznie się od danego dnia, a oferty pozostaną
Dla klienta może być informacja, że sprzedaż będzie od danego dnia. Problem w tym, że Allegro z automatu będzie wznawiać co 10 dni oferty i za te wznowienia trzeba płacić przez całe lato. Natomiast jeśli wycofam wszystkie oferty to do 60 dni muszę je ponownie wystawić bo inaczej Allegro je zlikwiduje bezpowrotnie. Później wystawiam wszystkie oferty na 1 dzień i znów wycofuję na 60 dni. Taka zabawa to konieczność pilnowania dat tych operacji i opłaty za kolejne wystawianie.
a jakbyś wyłączył te wszystkie podświetlenia itp, wtedy nie ma opłat za wystawienie 🙂
Nie rozumiem o jakie podświetlenia Ci chodzi i co można wyłączyć. Wypełniam szablon i wystawiam z automatycznym odnawianiem oferty po określonym przez Allegro upływie czasu. Od wiosny do jesieni muszę kilkakrotnie zakańczać wszystkie oferty i przed upływem 60 dni ponownie wystawiać na kilka godzin aby znów zakończyć za 60 dni. Stąd uważam, że dla ofert sezonowych powinna być możliwość zawieszenia sprzedaży bez utraty swoich ofert.