Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Moje konto zostało zawieszone chyba z powodu pozostawienia komentarza "UWAGA! FIRMA ARES MEBLE USUWA NIEKORZYSTNE DLA SIEBIE KOMENTARZE NIEZADOWOLONYCH Z JAKOŚCI I OBSŁUGI KLIENTÓW, A POTEM BLOKUJE!!! Jeżeli nie chcecie stracić swój czas, zdrowie i pieniądze, UNIKAJCIE TEJ FIRMY SZEROKIM LUKIEM!!! Bardzo nieuczciwy sprzedawca, wysyłają uszkodzony towar i nie chce ponosić odpowiedzialności! kłamie na każdym kroku, aby się wybielić. DODZWONIĆ SIĘ POD NUMER [edycja] - GRANICZY Z CUDEM, NIKT NIE ODBIERA TELEFONU LUB ZBIJA POŁĄCZENIA. NIE POLECAM!"
Kupiłam kanapę od tego sprzedawce, mam zdjęcia oraz paragon, kanapa jest z 2 stron uszkodzona, sprzedawca poblokowal mnie wszędzie i nie odbiera telefonów. Liczyłam na pomoc ze strony Allegro, dla tego umieściłam ten komentarz, w którym nikogo nie obraziłam.
Nie wiem w jaki sposób naruszyłam regulamin Allegro, przyczyna nie została podana w mailu. Od 6,5 roku jestem użytkownikiem Allegro, ale takiego typu sprawę spotykam poraź pierzy. Nie dostałam żadnego upomnienia ani ostrzeżenia , porostu konto zostało zawieszone, sprzedaż zablokowana, wszystkie moje aukcje usunięto.
@maszajankowska powtórzę - na koncie maszajankowska nie widzę żadnych ofert czy aukcji, które miałyby być usunięte w wyniku blokady. Nie widzę też żadnych zamówień w ostatnich miesiącach. Może te meble i ozdoby były sprzedawane z innego konta? Albo dawniej niż rok temu?
Jeżeli chodzi o ostrzeżenia - za każdym razem, gdy komentarz jest usuwany przez pracownika Allegro, autor komentarza otrzymuje wiadomość mailową w tej sprawie, którą należy traktować właśnie jako ostrzeżenie. W jej treści są podane szczegóły dotyczące usunięcia. Sprzedający nie mają w Allegro możliwości jednostronnego usuwania komentarzy/ocen.
Oczywiście, że jest możliwość zdjęcia blokady - w tej sprawie zachęcam do korespondencji mailowej z osobą, która blokadę założyła. Odpowiedni link znajdzie Pani w mailu informującym o blokadzie. Spodziewam się, że wymagana będzie przede wszystkim deklaracja znajomości naszych zasad.
Po zdjęciu blokady nie wystawiałbym też tego komentarza ponownie - w Allegro nie można oceniać zakupu mebla w ocenie dotyczącej zakupu poduszki.
Bardzo proszę skiny maila od Allegro (żadnego linku nie ma). Ze sprzedaż została zawieszona, a wszystkie aukcje usunieto
Skrin ze sprzedaż została zablokowana
Skrin z 5 grudnia-data ostatniej mojej sprzedaży
Bardzo proszę o odblokowanie sprzedaży na moim koncie.
Wypełniałam formularz kontaktowy Allegro już chyba z 10 razy i cisza, nikt nie odpisuje. Tydzień czekam na odpowiedz. Dla czego? Jaki jest powód? Czy mógłby Pan mi pomoc?