Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam taką sytuację, że klient zrobił zwrot i podczas składania wniosku o zwrot prowizji zauważyłem jak wysoka ona jest. Książka dwa razy po 27 = 54 zł i prowizja powinna wynieść 2,83 od sztuki. Niestety allegro naliczyło mi nie wiedzieć dlaczego 3,87. Jak napisałem do nich to jakiś student odsyła mnie do regulaminów i cenników i nie jest w stanie podać dlaczego ta prowizja jest tak wysoka. Jest to różnica ponad złotówki więc chciałbym to wyjaśnić. Ktoś wie o co chodzi?
1. Zakup był allegro smart więc nie było dodatkowych kosztów wysyłki
2. Sprzedaję setki tych książek i zawsze jest 2,83 przy zakupie smart i (muszę teraz prześledzić czy nie naliczyli mi wyższej przy jeszcze innych przypadkach)
3. Nie było tam też żadnego promowania ani nic z tych rzeczy
4. Książki nie są w kategorii inne, gdzie jest wyższa prowizja.
pracownicy allegro też nie ogarniają tego
by tu cytowany wyrok sądu, gdzie allegro przegrało sprawę bo nie potrafiło podać sposobu naliczania prowizji do podaje kwoty roszczenia
właśnie znalazłam takie same różnicę i w regulaminie, cennikach nic nie znalazłam co by wyjaśniało te zawyżone prowizje 😕
u mnie wyszło wszystko w przeliczaniu kosztów ofert, nagle się okazało, że ta sama oferta kupiona tego samego dnia ma różne prowizje (mimo tych samych form wysyłki)
Jakoś dziwnym trafem nigdy się nie mylą i chyba jeszcze nikt nie zgłaszał że mu za małą prowizję naliczyli.
@3telniaPoznan Uwzględniłeś prowizję od kosztów wysyłki?
@fox_paws przecież jest zaznaczone że sprzedaż była w smart, bez kosztów wysyłki.
Cześć, @3telniaPoznan. Proszę, podaj numer tego zamówienia. Sprawdzę to.