Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam
Pytanie odnośnie cen produktów sprzedawanych na sztuki
wystawiłam ofertę do sprzedania trzy sztuki moja cena 12zł sztuka allegro zrobiło zestaw trzech produktów cena w nawiasie 4zł sugeruję klientowi cenę za sztukę , gdzie moja cena przy wystawianiu oferty 12zł sztuka jak to jest
klient dzwoni i chcę kupić 3 sztuki za 12zł bo widzi 4zł sztuka
@IZULA50 Podaj mi proszę numer lub link do ofert, których dotyczy ta sytuacja.
@_HolaOla_ 10475345614
11740053901 oferta zakończona klient klient chciał po cenie w nawiasie wolałam usunąć ofert
@_HolaOla_ A widzę ten sam problem wprowadzania klienta w błąd przy cenie za parę w nawiasie jest podana cena za sztukę
mam wszystkie oferty poprawić ?
@IZULA50 Tak, ten mechanizm działa w ten sam sposób dla wszystkich ofert w tej kateogrii, więc jeśli chcesz to zmienić, musisz je poprawić.
@IZULA50 W parametrach oferty masz podane
ok. ale oferta była wystawiana prawidłowo zanim został stworzony zestaw przez allegro
@IZULA50 W takim razie należy chyba stworzyć nowy produkt z parametrem LICZBA SZTUK - 1.
@_HolaOla_ Idealny przykład na bałagan jaki tworzy katalog allegro... a winnym zawsze będzie sprzedawca nawet jeśli aukcja była utworzona poprawnie to ktoś coś zmieni w trakcie jej trwania i wszystko się sypie.
@komis-bell Dziękuj za podpowiedz ale trochę tego się tu wystawiał i nie było możliwości popełnienia błedu z mojej strony jednak po tych zestawach w katalogu jest taki bałagan.